Yleiset kilpailusäännöt

Bauer Median yleiset kilpailusäännöt ovat voimassa kaikissa kilpailuissa Bauer Median verkkopalveluissa sekä muilla alustoilla.

Palkinnot

Kilpailun palkinnot tarjoaa yhteistyökumppani ja radiokanava, jonka verkkopalvelussa tai muilla alustoilla kilpailu sijaitsee. Palkinnot arvotaan kampanjan aikana, ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleen lähetetä. Yhteistyökumppani vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta tai lahjaverosta ellei toisin sovita.

Yhteistyökumppanin ja Bauer Media Oy:n työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuihin. Kilpailut ovat aina voimassa kampanjan ajan.

Mikäli kilpailu perustuu tietoon/osaamiseen, palkinnot ovat veronalaista tuloa eli voittaja maksaa voittosummasta veroa oman veroprosenttinsa mukaan, jolloin voittajan tulee toimittaa palkkion maksamiseksi verokortti.

Osallistuminen

Bauer media ei ota vastuuta taajuuskilpailuissa huonoista puhelinlinjoista, operaattorin hetkellisestä viasta tai ruuhkasta Bauer median puhelinvaihteessa taajuuskilpailujen aikana.

Force majoure tilanteissa Bauer Media ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput peruuntuu Bauer Mediasta riippumattomista syistä, Bauer Media ei ole vastuussa. Lippuja ei myöskään voi lunastaa rahana eikä Bauer Media ole korvausvelvollinen voittajalle.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää.

Osallistuessasi Bauer Median verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan kilpailuun keräämme osallistujien tietoja Bauer Median tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Sääntöjä voidaan muuttaa koska tahansa. Bauer Media pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Bauer Medialle sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin radiolähetyksessä, kanavan verkkopalvelussa tai muilla alustoilla sekä yhteistyökumppanin alustoilla.