Yleiset kilpailusäännöt

1. Palkinnot
Kilpailun palkinnot tarjoaa yhteistyökumppani ja kanava, jonka verkkopalvelussa kilpailu sijaitsee.
Palkinnot arvotaan kampanjan aikana, ja voittajille ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti.
Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleen lähetetä.
Yhteistyökumppani vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta tai lahjaverosta ellei toisin sovita.
Yhteistyökumppanin ja Bauer Media Oy:n työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuihin.
Kilpailut ovat aina voimassa kampanjan ajan.
Mikäli kilpailu perustuu tietoon/osaamiseen, palkinnot ovat veronalaista tuloa eli voittaja maksaa voittosummasta veroa oman veroprosenttinsa mukaan, jolloin voittajan tulee toimittaa palkkion maksamiseksi verokortti.
Osallistuessasi Bauer Median kanavan verkkopalvelussa olevaan kilpailuun noudatamme henkilötietolakiin perustuvia säännöksiä kerätessämme osallistumistietoja.

2. Osallistuminen
Bauer media ei ota vastuuta taajuuskilpailuissa huonoista puhelinlinjoista, operaattorin hetkellisestä viasta tai ruuhkasta Bauer median puhelinvaihteessa taajuuskilpailujen aikana.
Force majoure tilanteissa Bauer Media ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput peruuntuu Bauer Mediasta riippumattomista syistä, Bauer Media ei ole vastuussa. Lippuja ei myöskään voi lunastaa rahana eikä Bauer Media ole korvausvelvollinen voittajalle.
Jos kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää, siitä ilmoitetaan erikseen. Esimerkiksi VIP-kutsu paikkaan, joka toimii samalla anniskelualueena.
Sääntöjä voidaan muuttaa koska tahansa. Bauer Media pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

3. Käyttöoikeus
Jos Asiakas osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalille, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Bauer Medialle sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin radiolähetyksessä, kanavan verkkopalvelussa tai kanavan Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla ja muilla kanavan sosiaalisen median alustoilla sekä yhteistyökumppanin vastaavilla alustoilla.

4. Kilpailurekisteriseloste
Kilpailuosallistumiset noudattavat Bauer Median yleisiä tietosuojaehtoja

5. Tutustu myös kilpailukohtaisiin sääntöihin