Social Media Manager

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Haemme Social Media Manageria kehittämään ja toteuttamaan sosiaalisen median strategiaa.

Social Media Manager – määräaikainen, sijainti Helsingissä

Olet diginatiivi ja ymmärrät sosiaalisen median mahdollisuudet niin markkinoinnin, yleisön sitouttamisen kuin kävijäohjauksenkin kannalta. Tuot tullessasi näkemystä ja osaamista sosiaalisen median tilien rakentamisesta, brändäämisestä ja kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta ja uteliasta asennetta. Olet analyyttinen ja perustelet asiat faktojen ja lukujen pohjalta. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, määrätietoinen ja itsenäinen, halusi oppia uutta on rajaton.

Sinulla on myös hyvät sosiaaliset taidot ja olet sitä mieltä, että yhdessä tekemällä saavutetaan enemmän. Uusi toimenkuvasi koostuu sosiaalisen median strategian kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä kanavien ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Lisätiedot tehtävästä:

Osku Nurmi, ohjelmajohtaja, puhelinaika viikolla 8, soita 040 088 5451
Sini Kervinen, Head of Digital Business, puhelinaika viikolla 9 ja 10, soita 040 740 4177

Mikäli koet, että tämä on urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry@bauermedia.fi Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työsopimus on määräaikainen.

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

Oletko audiobisneksen seuraava suunnannäyttäjä ja huippumyyjä?

Haemme nyt paikalliseen myyntiryhmäämme Helsinkiin yhteyspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun asiakkuuksista ja heidän liiketoimintaansa hyödyttävien markkinointiratkaisuiden tarjoamisesta.

Tehtävä

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista ajattelua ja asiakkaidemme liiketoiminnallisten haasteiden ymmärrystä sekä tavoitteellista ja aktiivista työskentelytapaa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja innostunut luonne, työskentelyäsi ohjaa utelias ja ratkaisukeskeinen ote. Sinulla on myös aiempaa työkokemusta b2b -myyntitehtävistä.

Osaava ja kokenut tiimimme sekä vahvat mediamme tarjoavat sinulle erinomaiset puitteet kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillesi. Kaapelitehtaalla saat ympärillesi myös merinäköalan ja mitä parhaimmat työkaverit.

Lisätiedot tehtävästä:

Noora Aurila, myyntijohtaja, puhelinaika 21.2. klo 13-15, puh. 040 046 2710.

Marcus Jensén, Principal Consultant, Mercuri Urval, puh. 040 551 7741

Mikäli koet, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.3. mennessä Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13748.

Yrityksestä

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja voice.fi. Edustamiamme brändejä ovat lisäksi Radio NRJ ja Radio Nostalgia. Lisäksi Bauer Media konserni omistaa rahoituspalvelu Zmarta:n ja Freedom Rahoituksen.