Business Analyst, Bauer Media Helsinki, Uusimaa

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä ja kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Haemme vahvistusta taloushallintoomme.

Business Analyst – vakituinen, sijainti Helsingissä

Business Analyst -toimenkuvassa työskentelet osana taloustiimiämme, mutta läheisesti myös johtoryhmän kanssa ja myynnin kehittämisen parissa. Tuotat kattavia toimiala- ja markkina-analyyseja, jotka auttavat meitä toteuttamaan strategiaamme, kehittämään liiketoimintaamme ja palvelemaan jatkossa asiakkaitamme vieläkin paremmin.

Excelin ja BI-työkalujen vahva osaaminen ovat työssä onnistumisen kannalta olennaisia. Kiinnostus media- ja markkinointialojen liiketoimintaa kohtaan on eduksi ja työssäsi tulet käyttämään englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti. Työskentelytavoiltasi olet analyyttinen ja järjestelmällinen, samanaikaisesti myös luova ja itseohjautuva. Edistät asioita päämäärätietoisesti ja saat projektit valmiiksi aikataulussa.

Tarjoamme inspiroivan media-alan työympäristön, mahtavat työkaverit ja kaikin puolin hyvän meiningin.

Lisätiedot tehtävästä:

Tom Lohikoski, talousjohtaja, puhelinajat 9.5. klo 9-11 sekä 16.5. klo 14-16, soita 040 516 1556

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 24.5. mennessä osoitteeseen rekry@bauermedia.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja voice.fi. Edustamiamme brändejä ovat lisäksi Radio NRJ ja Radio Nostalgia. Lisäksi Bauer Media konserni omistaa rahoituspalvelu Zmarta:n ja Freedom Rahoituksen.