Yhteyspäällikkö, Turku

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä ja radion markkinajohtaja Suomessa. Varmistaaksemme vahvan kasvumme jatkumisen, haemme nyt Turun myyntiryhmäämme yhteyspäällikköä vastaamaan alueellisesta mediamyynnistä.

Haluamme ehdottomasti tutustua Sinuun, mikäli Sinulla on aito halu menestyä auttamalla alueellisia yrityksiä menestymään kanssamme, uskot kumppanuuksiin etkä asiakkuuksiin, ymmärrät laajasti eri toimialojen liiketoimintaa ja Sinulla on vahva näkemys markkinoinnista.

Tarjoamme Sinulle vertaansa vailla olevan esimiespalvelun, vahvan tuoteportfolion, jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan kansainvälisen mediatalon edut sekä raudanlujan ammattilaistiimin tukemaan kasvuasi mediamyynnin supertähdeksi – meillä kenenkään ei tarvitse raivata yksin tietään menestykseen.

Kaikki on meidän puoleltamme valmista Sinua varten – jos Sinä koet olevasi valmis meitä varten, hae 16.3. mennessä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen juha.niva@bauermedia.fi otsikolla ”Yhteyspäällikkö Turku”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Turun myyntijohtaja, Juha Niva, 040-502 3971

Tutustu Bauer Mediaan tarkemmin: https://www.bauermedia.fi/