Avoimet työpaikat

Account Manager

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Haemme vahvistusta valtakunnalliseen myyntiryhmäämme.

Account Manager – Asiakasvastaava, valtakunnan myyntiryhmä

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista ajattelua ja asiakkaidemme liiketoiminnallisten haasteiden ymmärrystä sekä tavoitteellista työskentelytapaa osana tiimiä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja innostunut luonne, työskentelyäsi ohjaa utelias ja ratkaisukeskeinen ote. Sinulla on myös aiempaa työkokemusta b2b -asiakasvastaavan tehtävistä. Kaapelitehtaalla saat ympärillesi merinäköalan ja mitä parhaimmat työkaverit.

Lisätiedot tehtävästä

Sampsa Savolainen, Sales Director, puhelinaika 30.1. klo 9-11, soita 040-526 5186

Saana Lampinen, Head of Sales Team, puhelinaika 31.1. klo 13-15, soita 050-525 3252

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.2. mennessä hakemukset@somehunters.com

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja voice.fi. Edustamiamme brändejä ovat lisäksi Radio NRJ ja Radio Nostalgia. Lisäksi Bauer Media konserni omistaa rahoituspalvelu Zmarta:n ja Freedom Rahoituksen.