Haemme Oulun myyntiryhmäämme yhteyspäällikköä

vastaamaan Oulun ja sen lähialueiden audioratkaisuiden myynnistä. Asiakaskuntasi koostuu paikallisista PK-yrityksistä.

 

Emme etsi aktiivista puhelinmyyjää kuluttamaan toimiston penkkejä vaan henkilöä, joka täyttää omatoimisesti kalenterinsa laadukkailla tapaamisilla oman asiakaskuntansa kanssa, antaa itsestään kaiken saavuttuaan tapaamiseen, palaa halusta ymmärtää asiakkaidemme ja sidosryhmiemme liiketoimintaa voidakseen tarjota heidän liiketoimintaansa aidosti hyödyttäviä markkinointiratkaisuja. Ja tämän lisäksi Sinun on tietysti oltava innostava ja koko tiimiä eteenpäin vievä myyntitiimin jäsen.

 

Aikaisempi B2B-myyntikokemus alueelta auttaa toimenkuvassa menestymisessä, jonka lisäksi omaat hyvän asenteen, yrittäjähenkisyyttä ja halua menestyä. Tarjoamme sinulle valmiin asiakaskunnan kasvatettavaksesi, Suomen parhaimman media-alan työpaikan esimiespalvelun ja raudanlujan ammattilaistiimin tukemaan kasvuasi mediamyynnin supertähdeksi.

 

Kaikki on meidän puoleltamme siis valmista Sinua varten – joten jos Sinä koet olevasi valmis meitä varten, laita hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan heti osoitteeseen tuomas.immonen@bauermedia.fi otsikolla ”Yhteyspäällikkö”.

Hakuaika päättyy 18.1.2019

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tuomas Immonen, 0400-959 591, tuomas.immonen@bauermedia.fi

 

Bauer Media Oy on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan noin kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, RadioPlay, SuomiRock ja Voice.fi. Bauer Media Oy panostaa laadukkaisiin radio- ja online-sisältöihin ja lupaa, että median ostaminen on helppoa, mukavaa ja tuloksellista.

Online-toimittaja Bauer Medialle

Etsimme Bauer Medialle hyvää online-toimittajaa.

Toivelistamme kärjessä ovat ykkösluokan kirjoitustaito, nopea reagointi sekä riittävät valmiudet valokuvaamiseen. Arvostamme myös laajaa mielenkiintoa ja näkemystä musiikkiin, viihteeseen ja lifestyleen.

Tarjoamme hektisen näköalapaikan joustavalle loistotyypille median ytimessä, huonolla huumorintajulla varustetussa ryhmässä.

Lähetä hakemuksesi kuva- ja juttunäytteillä varustettuna 15.8. mennessä.

Yhteydenotot ja lisätiedot: hermanni.seppala@bauermedia.fi