Yhteystiedot

Me teemme päivittäin töitä,
jotta maailma kuulostaisi paremmalta

Näytä minulle tai

Sampsa Savolainen

Myyntijohtaja, valtakunnallinen myynti

Cia Heritty

Asiakaspalvelujohtaja

Irmeli Ekholm

Tutkimus- ja kehityspäällikkö

Janne Turunen

Myyntijohtaja, alueellinen myynti

Elina Backman

Head of Creative

Tom Lohikoski

Talousjohtaja

040 516 1556

tom.lohikoski@bauermedia.fi

 

 

 

Reeta Koskinen

Creative Producer

040 681 5481

reeta.koskinen@bauermedia.fi

Reeta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta tuottamisesta. Luovien ratkaisujen parissa jo lähes viisi vuotta viihtynyt Reeta luottaa Nalle Puhin filosofiaan niin töissä kuin vapaa-ajalla, rakastaa ilmapalloja ja omaa pettämättömät organisointitaidot.

Sini Kervinen

Head of Digital Business

040 740 4177

sini.kervinen@bauermedia.fi

Sini on edennyt elämässään innostuksen ja intuition siivittäminä. Mielenkiintoiset projektit ovat vieneet Siniä mennessään ja synnyttäneet uutta liiketoimintaa sekä uusia, innostavia lähtöjä. Siniä inspiroivat erityisesti hyvä ja kannustava yhteishenki sekä tulos ja tehokkuus. Tekemisessä Sini uskoo jatkuvaan oppimiseen ja rohkeaan kokeilukulttuuriin.

Sini on toiminut työuransa aikana useissa suunnannäyttäjäprojekteissa, ja nykyisin hänen huomionsa vievät digitaalisen audion miljoonat mahdollisuudet.

Sampsa Savolainen

Myyntijohtaja, valtakunnallinen myynti

040 526 5186

sampsa.savolainen@bauermedia.fi

Sampsa johtaa Bauer Median valtakunnallisen mainonnan mediamyyntiä. Sampsan asiantuntijuus on vahvimmillaan myynnin ja markkinoinnin saralla. Isoimmat onnistumisen tunteet hän kokee asiakkaiden ja tiimiläistensä onnistumisen kautta, mahdollisimman isoja haasteita ratkoen. Sampsaa innostaa kasvun rakentaminen markkinoinnin välineillä sekä uudet keinot hyödyntää ääntä ajassa, jolloin kuuntelu kasvaa ja on merkityksellisempää kuin koskaan aikaisemmin. Sampsa lataa vapaa-aikana akkujaan valmentamalla jääkiekkojunioreita, harrastamalla maratonjuoksua sekä parantamalla lasten- ja nuorten harrastusmahdollisuuksia urheilun yhdistystoiminnassa.

Mervi Kokkonen

Head of Sales Team

040 561 8346

mervi.kokkonen@bauermedia.fi

Mervi on tiiminsä ja asiakkaidensa parissa työskentelystä nauttiva joukkuepelaaja, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteessa. Hän uskoo avoimen vuorovaikutuksen voimaan, aitouteen ja luovuuteen. Myyntityössä Mervin mielestä palkitsevinta on auttaa asiakkaita kasvattamaan heidän omaa myyntiään. Mitä haastavampi brief, sitä mukavampaa on Mervin mielestä lähteä ratkaisemaan sitä osaavan tiimin kanssa.

Vapaa-ajalla Mervi kirjoittaa blogia, valokuvaa ja ulkoilee espanjanvesikoiransa, Pepen, kanssa. Teini-ikäiset lapset pitävät huolen siitä, että elämässä riittää vauhtia. Vähintään kerran vuodessa Mervin pitää päästä lämpimään, mieluiten Ranskaan, jossa ilmasto on suotuisa, maisemat kauniita ja samppanja edullista.

Saana Lampinen

Head of Sales Team

050 525 3252

saana.lampinen@bauermedia.fi

Saana rakastaa näköalapaikkaansa toimiessaan tiiviissä yhteistyössä tiiminsä kanssa asiakkaiden, mediatoimistojen ja mainostoimistojen kumppanina. Saana ei pelkää haasteita, vaan innostuu helposti uusista ideoista sekä tarttuu nopeasti tuumasta toimeen.

Vapaa-ajalla Saana rentoutuu tuunaamalla vanhoja huonekaluja ja remontoimalla erilaisia kohteita. Myös koripallo on vienyt mennessään. Kilpaurheilusta on siirrytty jo penkkiurheilun puolelle, mutta tunteet lajin ympärillä eivät ole kadonneet mihinkään.

Agneta Hänninen

Account Manager

040 755 3455

agneta.hanninen@bauermedia.fi

Lähes 20 vuoden kokemus media-alalta on syventänyt Agnetan analyyttistä otetta sekä luonut laaja-alaisen media-alan ymmärryksen. Hän on ratkaisukeskeinen ja tarttuu rivakasti toimeen, mikä näkyy innostumisena mainostajan tavoitteista ja haasteista.

Agneta sujahtaa tilastollisesti niin sanottuun keskikastiin: hän on keski-ikäinen, perheellinen ja koirallinen nainen, joka asuu omakotitalossa Vantaalla ja liikkuu omalla autolla.

Harri Holmström

Myyntipäällikkö

050 671 51

harri.holmstrom@bauermedia.fi

Mainonnan päättäjät kivijalasta konserniin kautta maan arvostavat Harrin vankkaa ammattitaitoa ja osallistuvaa otetta tunnettuuden rakentamisessa. Harri on haluttu yhteistyökumppani aina kun pitää erottua kilpailijoista positiivisesti ja tuloksellisesti. Harri harrastaa suuria rotukissoja.

Joel Reikko

Account Manager

040 554 6165

joel.reikko@bauermedia.fi

Joel on innostava persoona, jonka parhaat puolet ovat asenne ja kokonaisvaltainen markkinointiosaaminen. Hänen tonttiinsa kuuluu mediamyynti, yhteistyössä mediatoimistojen kanssa. Kevyen läpän sävyttämää pelisilmää löytyy niin työssä kuin monipuolisissa urheiluharrastuksissakin. Vapaa-ajalla vuorokauden viimeiset tunnit Joel käyttää kitaraan ja prätkään.

Tomi Kuusela

Account Manager

040 550 1196

tomi.kuusela@bauermedia.fi

Kuusi vuotta Bauer Medialla työskennellyt Tomi on erityisen kiinnostunut liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista, ja näistä aiheista hän voisi myös keskustella loputtomasti. Vapaa-ajallaan kahden lapsen isä valmentaa ja kilpailee crossfitin parissa.

Jarno Stenberg

Account Manager

040 680 3740

jarno.stenberg@bauermedia.fi

Jarnosta ei pitänyt koskaan tulla myyjää, mutta niin vain on 10 vuotta vierähtänyt b2b-myynnin parissa. Mediakokemusta radion lisäksi on karttunut myös TV:n puolelta.

Jarno on työssään analyyttinen ja faktoihin nojautuva. Hän nauttii erityisesti myyntityön tarjoamista onnistumisista ja asiakkaiden auttamisesta.

Vapaa-ajallaan Jarno harrastaa ja seuraa urheilua, pyörittää perhearkea sekä haaveilee moottoripyörästä.

Marja Selle

Account Manager

040 099 9845

marja.selle@bauermedia.fi

Marjan supervoimia ovat innostus, uteliaisuus, empatia ja mielikuvitus. Hän on erityisen kiinnostunut ihmisistä sekä tarinoista ja rakastaa rehellistä palautetta.

Vapaa-ajallaan Marja rentoutuu kuuntelemalla hyvää musiikkia, äänikirjaa tai viihdyttävää podcastia.

Markus Peterzéns

Account Manager

044 028 9457

markus.peterzens@bauermedia.fi

Markus pitää työssään huolta suora-asiakkaista valtakunnallisesti. Vapaa-aikansa hän viettää mieluiten saaristossa.

Kaisa Itkonen

Johdon assistentti

040 556 4252

kaisa.itkonen@bauermedia.fi

 

 

 

Juha Niva

Myyntijohtaja

040 502 3971

juha.niva@bauermedia.fi

Radio on kulkenut Juhan mukana nuoruusvuosista lähtien, jolloin koulupäivien jälkeinen aika kului monesti äidin työpaikalla, Yleisradion studioilla.

Sittemmin vankkaa kokemusta radion tuloksellisesta hyödyntämisestä eri toimialojen bisneshaasteiden voittamiseksi on kertynyt yli 14 vuoden ajalta. Jatkuva uudistuminen, tehokkuus ja analyyttisyys ovat Juhalle merkitseviä asioita.

Vapaa-aikaa Juha kuluttaa jäähalleissa kahvikuppi kädessään, perheen lasten jääurheilulajien parissa. Lätkä on junnuvuosista asti ollut lähellä sydäntä ja kuluu arkeen höntsäilymuodossa. Kesäisin hirsimökin kunnostaminen ja veneily ovat Juhalle tärkeitä juttuja.

Pasi Nurmi

Asiakkuusjohtaja

050 467 1000

pasi.nurmi@bauermedia.fi

Pasi vastaan valtakunnallisista mainostajista mm. Varsinais-Suomen alueella. Hänellä on mittava kokemus radiosta ja vahvaa näkemystä siitä, kuinka Bauer Median monipuolisella tuoteportfoliolla rakennetaan tuloksellisia markkinointiratkaisuja.

Pasin vapaa-aika kuluu kuntoilun merkeissä.

Lassi Liukkonen

Myyntipäällikkö

044 292 9932

lassi.liukkonen@bauermedia.fi

Lassi toimii Varsinais-Suomen alueen paikallismyyjänä. Kokenut radio-, media- ja markkinointialan ammattilainen suhtautuu intohimolla asiakastyöhön ja haluaa aina auttaa asiakkaan parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun.

Samalla intohimolla Lassi suhtautuu myös harrastuksiinsa: Kiss-yhtyeeseen liittyvään keräilyyn ja salibandyyn.

Leena Ojala

Yhteyspäällikkö

040 709 0727

leena.ojala@bauermedia.fi

Leena on turkulaistunut vantaalainen, jonka henkinen koti on yhä Englannissa.

Leenan lupaava ura kilpajuoksijana katkesi 13-vuotiaana Helsingin Kauppatorille, josta hän sai ensimmäisen huippuduuninsa ilmapallomyyjänä. Sen jälkeen Leena on toiminut pitkään media-alalla Varsinais-Suomen alueella ensin printtimediassa, digitaalisten mediaratkaisujen parissa ja nyt radiossa, joten hänellä on syvä ymmärrys muuttuvasta mediakentästä yli 15 vuoden ajalta.

Perheeseen kuuluvat kaksi melkein teini-ikäistä tytärtä sekä aviomies. Vapaa-ajalla Leena juoksee yksin pitkin Turun Aurajoen rantaa hiljaisuutta etsien. Talvella hän rentoutuu avannossa.

Noora Aurila

Myyntijohtaja

040 046 2710

noora.aurila@bauermedia.fi

Noora vastaa Helsingin menestyksekkäästä paikallismyyntitiimistä, joka on palkittu mm. Vuoden 2018 paikallisena myyntitiiminä.

Espoolaistuneen lohjalaisen arjessa parasta on asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin vastaaminen markkinoinnin keinoin, menestyminen yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa sekä tekemisen meininki.

Nooran taskut on täynnä kahden euron kolikoita, joita hän keräilee. Aina pitää olla myös reissu buukattuna, sillä Noora rakastaa matkustamista.

Salla Vainio

Yhteyspäällikkö

040 540 8626

salla.vainio@bauermedia.fi

Salla työskentelee mielellään inspiroivassa työyhteisössä, jossa hänen kaupallinen sekä luova otteensa pääsevät oikeuksiinsa. Työkokemusta Sallalle on karttunut sekä b2b- että b2c-puolilta, pääosin tekstiili- ja media-alalta.

Vapaa-aikansa Salla käyttää kuntonyrkkeilyyn ja tanssimiseen, lajeina mm. twerk & commercial dance. Hän innostuu uusien asioiden kokeilemisesta, liittyvät ne sitten urheiluun, ruoanlaittoon, muotiin tai sisustamiseen. Matkustaminen on lähellä Sallan sydäntä, ja hänen tavoitteenaan on käydä joka vuosi uudessa paikassa.

Jarno Kanninen

Yhteyspäällikkö

040 570 4123

jarno.kanninen@bauermedia.fi

Jarno on utelias ja helposti innostuva persoona, jonka into tarttuu helposti myös kanssaihmisiin.

Jarno hoitaa tehtävänsä aina reippaalla ja iloisella otteella. Hän myös tekee sen, minkä lupaa.

Työn ulkopuolella Jarno käy mielellään heittämässä frisbeegolfia ja potkimassa höntsäfudista.

Anne Sandström

Yhteyspäällikkö

040 535 5500

anne.sandstrom@bauermedia.fi

Anne on työssään monipuolinen ja kiinnostunut oppimaan uutta mistä kertoo se, että hän on sairaanhoitajan, sairaalatarvikebisneksen sekä ulkomainonnan parista siirtynyt radiomedian pariin. Bauer Medialla Anne aloitti noin kolme vuotta sitten Tampereen myyntitiimissä ja on sen jälkeen jatkanut ansiokasta myyntityötä Helsingin alueella.

Anne harrastaa golfia ja jonkin verran laskettelua sekä tennistä. Lisäksi hän haaveilee kiipeämisestä Kilimanjarolle.

Kimmo Suontausta

Myyntijohtaja

040 183 0149

kimmo.suontausta@bauermedia.fi

Kimmon kokemus ja asiantunteva palvelu auttavat sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yrityksiä pitämään itsestään (oikeanlaista) ääntä. Kimmon osaamisella kumppaneidemme myyntiä ja markkinointia viedään uudelle tasolle. Itsestään hän ei pidä niin paljoa meteliä, vaan viettää vapaa-aikaansa urheillen, pihatöitä tehden, kalastaen tai lukien, yleensä kuulokkeet audiosisältöineen korvilla.

Jarkko Pitkänen

Yhteyspäällikkö

040 189 5649

jarkko.pitkanen@bauermedia.fi

Jarkko auttaa yrityksiä markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Markkinointi ei ole Jarkolle vain työtä vaan intohimo – muuttuvassa mediakentässä on pysyttävä ajan tasalla tai sen edellä.

Vapaa-aikana Jarkon löytää usein kuntosalilta tai tietokoneiden ja pelien äärestä.

Olli Simola

Myyntijohtaja

044 538 7939

olli.simola@bauermedia.fi

Asiakkaiden lisäksi Olli auttaa Tampereen huippumyyjiä pääsemään tavoitteisiinsa, ja useimmiten siinä riittää ihan vain tieltä pois pysyminen. Vapaa-ajalla Olli perheilee ja lukee paljon. Lisäksi harrastuksiin kuuluu sudokujen aloittaminen, squashpallon liikkeiden ennakointi ja penkkipunnerrus pienillä painoilla.

Sami Ragnell

Account Manager

045 657 5860

sami.ragnell@bauermedia.fi

Sami on loputtoman utelias ajattelija, joka kulkee aina pieni pilke silmäkulmassa. Hän on vahvimmillaan päästessään ratkaisemaan asiakkaan ongelmia.

Vapaa-ajallaan Sami harrastaa golfia ja pyrkii pitämään vaimonsa tyytyväisenä.

Kaisu Laine

Yhteyspäällikkö

040 657 4597

kaisu.laine@bauermedia.fi

Kaisua on luonnehdittu joskus ”luovuudestaan huolimatta asialliseksi”. Hyvän tilannetajun omaavan Kaisun mielestä parasta sekä työssä että vapaa-ajalla on ihmisten kohtaaminen.

Kaisu voimaantuu perheensä ja ystäviensä lisäksi myös joogasta, joka rauhoittaa ja pysäyttää antamalla energiaa arjen kiireeseen.

Mika Mustalahti

Myyntipäällikkö

040 095 7800

mika.mustalahti@bauermedia.fi

Mika on viettänyt koko 90-luvun alusta alkaneen työuransa radiossa.

Vapaalla ollessaan hän käy ympäri Suomen kannustamassa kentän laidalla tyttärensä salibandyjoukkuetta, Tampereen Classicia. Henkeen ja vereen Ilveksen mies myös lukee paljon ja käy kävelyllä koiransa kanssa. Tuorein harrastus on frisbeegolf.

Riikka Kaijanen

Yhteyspäällikkö

050 404 4176

riikka.kaijanen@bauermedia.fi

Tamperelaistuneella Oulun tytöllä on kokemusta radiosta yli kymmenen vuoden ajalta, niistä Oulussa vierähti seitsemän vuotta ja nyt Tampereella vietetty kolme.

Riikan perheeseen kuuluvat pari aikuista tytärtä, jotka luonnehtivat äitiään iloiseksi, avoimeksi, räväkäksi, tehokkaaksi takojaksi ja maailman parhaaksi äidiksi.

Vapaa-aikaansa Riikka viettää avannossa sekä koiran kanssa lenkkeilen. Kotoa löytyy myös pari rescue-kissaa karvalasten kiintiötä täyttämässä.

Mikko Varis

Myyntijohtaja

040 869 1910

mikko.varis@bauermedia.fi

Mikko toimii Etelä-Karjalan alueella, ja hänelle asiakkaan etu on aina tärkeintä. Mikon saa kiinni kellon ajasta riippumatta, joten Mikon sanonta, ”Miut saa aina kiinni”, on siis totta! Jos sie jossain hyvää miestä tarviit, ni tässä siulle on sellainen!

Marja Tuominen-Leivo

Myyntipäällikkö

040 765 9552

marja.tuominen-leivo@bauermedia.fi

Marja on idearikas myyntipäällikkö Kouvolassa. Marjan kanssa voit pohtia paikallisen mainonnan viimeisimpiä trendejä ja valita niistä yrityksellenne sopivimmat vaihtoehdot. Älä mieti yksin! Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

Kirsi Tuomala

Asiakkuusjohtaja

040 585 0195

kirsi.tuomala@bauermedia.fi

Kirsi Tuomala on Kaakkois-Suomen asiakkuusjohtaja. Hänellä on pitkä kokemus paikallisradiomainonnasta ja vankka tuntemus Kotkan alueen yritystoiminnasta sekä asiakkaista. Kirsi toimii mielellään yrityksesi kumppanina ja tekee kanssasi tuloksellista bisnestä.

Tuomas Immonen

Myyntijohtaja

040 095 9591

tuomas.immonen@bauermedia.fi

Tuomas on intohimoinen myynnin, markkinoinnin ja esimiestyön ammattilainen. Tuomakselle tärkeintä työssä on tyytyväinen asiakas ja pitkä yhteistyökumppanuus, joka mahdollistaa asiakkaan menestymisen. Vapaa-ajastaan Tuomas nauttii perheen kanssa aikaa viettäen, liikuntaa harrastaen ja kitaraa soittaen.

Jenni Aho

yhteyspäällikkö

040 701 1723

jenni.aho@bauermedia.fi

Jenni on porukasta se puuttuva Spice Girl, joka heittelee konfetteja ilmaan aina, kun mahdollista. Näin puheliaalla luonteella yleensä jutut ovat pitkiä, mutta vähintäänkin yhtä laadukkaita kuin itse mimmikin.

Kun yhdistetään muhoslainen ja laihialainen, niin syntyy eläväinen persoona. Jokainen voi itse päätellä, mitkä parhaat puolet näistä Jenni on perinyt. Jenni tekee parhaillaan omaa elämäkertaansa, mutta hartaasti toivottua ja pyydettyä kirjaa saa vielä hetken odotella.

Antti Meriläinen

Yhteyspäällikkö

040 701 5907

antti.merilainen@bauermedia.fi

Antti vastaa Pohjoisen alueella paikallisista radiokampanjoista. Hän on ihan tavallinen mies, kuten kaikki muutkin, paitsi paljon komeampi.

Antti rakastaa radion lisäksi vaimoaan, lapsiaan sekä urheilua. Antti tunnetaan myös tittelillä Ahmalegenda, koska teki aikoinaan Kemin Lämäreitä vastaan 5+6, josta Haukipudas on edelleen sekaisin.

Timo Stark

Yhteyspäällikkö

040 839 8944

timo.stark@bauermedia.fi

Timo pelaa Oulun ykköskentässä, maaliahne snaipperi #17. Ystävät tuntevat Timon lempinimellä Tipi. Harrastejääkiekkoromantikkona tottelee myös markkinanimeä ”Höntsä”. Kertooko se pelitavasta - sitä Timo ei myönnä, mutta hän on rennolla ja vaatimattomalla asenteella elämään suhtautuva Oulun lahja maailmalle.

Timon vapaa-aika kuluu pitkälti kahden ihanan (huligaani)pojan juniorijääkiekon valmennuskuvioissa. Vaimonsa lisäksi rakastaa myös ottaa silloin tällöin palauttavan hiivan.

Cia Heritty

Asiakaspalvelujohtaja

050 077 7463

cia.heritty@bauermedia.fi

Cia on työskennellyt rakkaudesta radioon jo yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy kaupallisesta radiosta niin myynnistä, toimituksen puolelta kuin mainonnanhallinnastakin. Cia saa ilokseen johtaa Suomen suurinta ja ammattitaitoisinta radion suunnittelu- ja trafikointitiimiä. Cian mottona toimii: ”Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, ja mielellään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti”.

Heli Montonen

Suunnittelupäällikkö

050 539 6988

heli.montonen@bauermedia.fi

Helillä on kokemusta eri medioista jo yli 15 vuoden osalta, radio niistä ylitse muiden.

Töiden lisäksi Heli harrastaa liikuntaa, kuten kaikkea extremeä, mitä omien poikien kanssa voikaan keksiä,

ikuista sisustamista ja puutarhaa. Myös reissuun on aina välillä päästävä.

Niina Mäkinen

Trafiikkivastaava

040 143 9043

niina.makinen@bauermedia.fi

Niina on millintarkka tekijä, joka painaa aina menemään suurella sydämellä. Niinan päivä on onnistunut, jos se on pitänyt sisällään naurua.

Vapaa-ajalla tämä luonnonlapsi kirmaa metsiköissä perheen kanssa sekä matkustelee uteliaana tutkimaan maita ja mantuja. Niinan elämän mittainen tavoite on olla inspiroiva ja kannustava.

Annika Koistinen

Trafiikkisihteeri

044 741 7453

annika.koistinen@bauermedia.fi

Talousosastolta trafiikkisihteerin äitiyslomatuuraukseen siirtynyt Annika viihtyy hyvin numeroiden,

Excelien ja ihmisten parissa sekä innostuu uuden oppimisesta.

Ruuhkavuosien ja kolmen tytön harrastusten keskellä Annika lukee kirjoja, kuuntelee musiikkia ja liikkuu luonnossa. Annika nauttii elämästä, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Anne Karjala

Trafiikkisihteeri (Tre ja Pooki)

040 680 2744

anne.karjala@bauermedia.fi

Matematiikasta pitävä Anne rakastaa myös kirjoja ja kummitustarinoita. Anne viihtyy perheen ja ystävien parissa sekä luonnossa. Hän unelmoi ja nykyään myös toteuttaa unelmiaan.

Outi Ruuskanen

Account Manager

050 531 1446

outi.ruuskanen@bauermedia.fi

Outi inspiroituu ihmisistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Hän nauttii, kun voi tuoda näkökulmia ja ratkaisuehdotuksia asiakkaiden haasteisiin.

Outille kahvi on tärkeää – etenkin aamuisin. Myös perhe, ystävät, matkustelu, herkuttelu, mökkeily ja kaikki muu mahdollinen ihana, mitä elämässä on, saavat Outin sydämen sykkimään.

Heini Jokinen

Kampanjasuunnittelija

045 679 7169

heini.jokinen@bauermedia.fi

Saapuessaan ensimmäistä kertaa myynnin tuen osastolle Heini tunsi tulleensa kotiin. Mielenkiintoinen ala on herättänyt hänessä jatkuvan uuden oppimisen janon.

Heini on omien sanojensa mukaan surkea kokki, joka rakastaa hyviä kauhuelokuvia ja marmeladia.

Heli Järvinen

Trafiikki

041 442 0122

heli.jarvinen@bauermedia.fi

Heli rakastaa työssään tarvittavaa pikkutarkkuutta ja monipuolisuutta. Mikään päivä ei ole samanlainen. Helin sydäntä lähellä on kaikenlainen piirtäminen ja taide, kalastaminen, raskas musiikki, luonto, perhe sekä ystävät.

Katri Tammi

Trafiikki

041 535 9577

katri.tammi@bauermedia.fi

Katri on trafiikkimme peruskulmakivi, jolla on vuosikymmenien kokemus radion trafikoinnista. Tällä hetkellä Katrin vastuulla on Helsingin paikallismyynti.

Katri on kiinnostunut matkailusta ja harrastaa siitä haaveilua.

Merinna Virtanen

Trafiikkisihteeri

044 287 2494

merinna.virtanen@bauermedia.fi

Musiikkia, kirjoittamista, videopelejä ja lukemista harrastavaa Merinnaa kiinnostaa rikostutkinta, biologia, scifi ja yleinen nörtteily tietokoneiden parissa. Merinna luonnehtii itseään myös sanoilla: feministi-introvertti-kissamummo.

Päivi Harju

Reskontranhoitaja/AR-spesialisti

040 041 8989

paivi.harju@bauermedia.fi

Päivi vastaa Bauer Medialla laskutuksesta ja myyntireskontrasta. Taloushallinnon kokemusta jo pitkään kerryttänyt Päivi viihtyy hyvin numeroiden ja Excelien parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä.

Ruuhkavuosien keskellä Päivi palautuu luonnon helmassa koiran kanssa lenkkeillen, hyvän kirjan ja musiikin äärellä. Musiikki, sen monissa eri muodoissa, onkin ollut Päivin elämässä aina isossa roolissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat sisustaminen, kulttuuri ja matkustaminen.

Sari Pälviranta

Kampanjasuunnittelija

050 338 9489

sari.palviranta@bauermedia.fi

Sarilla on pitkä työkokemus media- ja mainostoimistoista sekä digimediatuotteiden ja -palveluiden myynnistä yritysasiakkaille.

Talvisin Sarin löytää usein uimahallilta tai autosta matkalla uimahallille kuskaamaan kilpauintia harrastavaa tytärtään treeneihin. Kesät kuluvat perheen kanssa merellä purjehtien ja järvellä veneillen.

Vapaa-ajalla Sari nauttii myös koiran kanssa lenkkeilystä, liikunnasta ja ystävien tapaamisesta

Tarja Kirmula

Kampanjasuunnittelija

040 621 0878

tarja.kirmula@bauermedia.fi

Tarja toimii työssään niin asiakkaiden, media- ja mainostoimistojen kuin oman organisaationkin kanssa, jotta kaikki spottimainontaan liittyvät kokonaisuudet pyörivät ajallaan ja sovitusti.

Tarja ei osaa mitään täydellisesti, mutta tietää joka asiasta sopivasti jotain. Hän nauttii erähenkisistä aktiviteeteista, kotona puuhailusta sekä tyttärien kanssa olemisesta.

Minna Malinen

Trafiikki

050 351 4866

minna.malinen@bauermedia.fi

Minna hoitaa trafiikin ja kampanjasuunnittelun varmalla otteella. Vapaa-ajalla Minna lukee, kokkaa ja ulkoilee.

Irmeli Ekholm

Tutkimus- ja kehityspäällikkö

040 580 5455

irmeli.ekholm@bauermedia.fi

Irmeli on kokenut radioammattilainen, jolle media-alan hektisyys ja sen tuomat uudet haasteet ovat innostuksen lähteitä.  Irmelillä numerot ovat hallussa. Häneltä löytyy myös aimo annos luovuutta, jolloin visuaalisuus täydentää faktaa.

Vapaa-aikana Irmelillä ei ole tekemisen puutetta, mutta jos aikaa olisi, hän lukisi kirjoja. Irmelille tärkeitä asioita ovat ystävät ja golfharrastus sekä ikuisuusprojektiksi osoittautunut vapaa-ajan asunto Sipoossa. Irmeli tunnustautuu myös viikonloppukokkailijaksi, joka kokeilee mielellään uusia makuja.

Maria Lehto

Digital & Audio Sales Strategist

050 382 0128

maria.lehto@bauermedia.fi

Bauer Medialla marraskuusta 2015 lähtien työskennellyt Maria vastaa Bauer Median digitaalisten tuotteiden kaupallisesta kehittämisestä sekä mediakampanjoiden suunnittelusta. Vastuualueina ovat muun muassa natiivi- ja datatuotteet, ohjelmallinen myynti sekä digimyynnin kehitys.

Katja Grönholm

Strategiapäällikkö

040 667 4003

katja.gronholm@bauermedia.fi

Katja vaikuttaa Bauer Median myynnissä ja myynnin kehityksessä tuoden strategista ajattelua asiakastyöskentelyyn ja ratkaisujen suunnitteluun. Näkökulmia mediasta, markkinoinnista ja sisällöistä on Katjalle kertynyt mediapäällikkönä, tv- ja radiosuunnittelutiimin vetäjänä sekä markkinointipäällikkönä.

Työn lisäksi Katjan pitävät vauhdissa kaksi teiniä, mökki Sysmässä ikuisuusprojekteineen sekä matkojen suunnittelu lämpimiin kohteisiin.

Janne Turunen

Myyntijohtaja, alueellinen myynti

040 765 4919

janne.turunen@bauermedia.fi

Janne on toiminut 13 vuotta Bauer Medialla pienten ja keskisuurten sekä paikallisten että valtakunnallisten brändien ja asiakkaiden parissa. Toimiminen monenlaisten yritysten kanssa on tuonut vahvaa ymmärrystä erilaisten toimialojen liiketoiminnasta ja liiketoimintamalleista.

Jannella on laaja näkemys erilaisten ratkaisukokonaisuuksien toimivuudesta sekä tuloksellisen markkinoinnin edellytyksistä.

Marjo Liikonen

Creative (Opintovapaalla)

040 865 4350

marjo.liikonen@bauermedia.fi

Marjo vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta suunnittelusta. Kipinä radioon syttyi aikoinaan lahtelaisessa Radio Voimassa ja kuljetti Sanoma Media Finlandin kautta Bauer Medialle audiobisneksen äärelle.

Vapaa-ajallaan Marjo rentoutuu ystävien ympäröimänä, liikkuu luonnossa, runoilee pöytälaatikkoon tai suunnittelee jo seuraavaa matkakohdettaan.

Maria Forsblom

Creative

040 484 8198

maria.forsblom@bauermedia.fi

Maria toimii luovana suunnittelijana asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen parissa. Hän rakastaa radiota musiikin, puheen ja yhteisöllisyyden pyhän kolminaisuuden tähden. Maria on kulkenut pitkän ja polveilevan matkan median parissa eri rooleissa löytääkseen kutsumuksensa, mutta kun se löytyi, niin se oli sitten siinä.

Maria liikkuu aina, kun fiilis on kohdillaan, yrittää edelleen ystävystyä juoksemisen kanssa ja päästä tanssitunnille. Maria nauttii ex-tempore illanistujaisista hyvässä seurassa, viihtyy konserteissa ja elää matkustelulle, muttei kieltäydy koti-illoistakaan.

Katja Nygård

Content Manager & Creative

040 080 0741

katja.nygard@bauermedia.fi

Katja vaikuttaa Bauer Medialla monilla eri osa-alueilla, sillä pitkän ja monipuolisen mediakokemuksensa ja toimittajavuosiensa ansiosta hänellä on yleensä sanansa sanottavana, vaikkei sitä aina kysyttäisikään. Katja vastaa natiivisisällöistä, suunnittelee asiakkaille luovia sisältöratkaisuja niin radioon kuin podcastienkin yhteyteen sekä oikolukee ja editoi kaiken, mikä eteen kannetaan.

Vapaalla ollessaan Katja tavoittelee täydellistä ärsyketyhjiötä ja hiljaisuuden tilaa, mutta kahden lapsen äitinä ja kahden lemmikkikanin huoltajana se harvemmin onnistuu. Työltä ja nukkumiselta ylijäänyt aika kuluu blogia kirjoittaen, eri liikuntahallien väliä risteillen sekä mokkapaloja leipoen.

Jatta Pihamaa

Creative Producer

050 304 8386

jatta.pihamaa@bauermedia.fi

Jatta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta tuottamisesta. Kulttuurituottajan opintojen kautta radion maailmaan sukeltanut Jatta on utelias järjestelyfriikki, joka rakastaa jekuttelua ja innostuu ihan kaikesta.

Emilia Parkkonen

Creative

050 339 3693

emilia.parkkonen@bauermedia.fi

Emilia suunnittelee innovatiivisia, luovia ratkaisuja asiakkaille ja uskoo monipuolisesta osaamisestaan olevan erityistä hyötyä kampanjoita suunniteltaessa. Taustalta löytyy markkinointiosaamista niin TV-, digi-, kuin elokuvamaailmankin puolelta.

Vapaa-ajalla elokuvat ovatkin suuressa kulutuksessa, puhumattakaan matkustamisesta, joka on Emilian mielestä elämän tarkoitus.

Nadja Korpijaakko

Social Media Specialist

-

nadja.korpijaakko@bauermedia.fi

Nadja keskittyy Bauer Median somekanavien jatkuvaan hiomiseen ja parantamiseen, erityisesti kaupalliset someratkaisut ovat hänen sydäntään lähellä.

Nadja viettää suurimman osan valveillaoloajastaan somen parissa, koska päivätyönsä lisäksi hän kirjoittaa blogia ja toimii somevaikuttajana.

Nadja rakastaa kissoja, joita hänellä itsellään on kaksi. Somelta ja kissoilta ylijäävän ajan Nadja viettää rullaluistimet jalassa roller derbyn parissa.

Hermanni Seppälä

Content Director

050 557 1817

hermanni.seppala@bauermedia.fi

Hermanni on työskennellyt kymmenen vuotta Radio Novan ohjelmajohtajana sekä vuodesta 2014 lähtien Bauer Median sisältöjohtajana. Kokemusta on karttunut myös useilta muilta radiokanavilta.

Tuusulanjärven rannalla asuva Hermanni harrastaa veneilyä, salitreeniä ja koiransa, Bobby Ewingin, kanssa oleilua. Lisäksi perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta.

Hermannin motto: ”Kyllä me selvitään! Jos ei tänään, niin huomenna.”

Erkka Jaakkola

Kaupallinen johtaja

040 096 7679

erkka.jaakkola@bauermedia.fi

Erkan ihastus radioon syttyi vaihto-oppilasvuotenaan Seattlessa, jossa hän työskenteli puolen vuoden ajan iltapäiväjuontajana KTOY-kanavalla.

Kaupallisen radion parissa Erkka on työskennellyt yli 25 vuotta. Hänellä on vankka kokemus sekä paikallisilta että valtakunnallisilta radiokanavilta.

Vapaa-ajallaan Erkan harrastuksiin kuuluvat kodin pienet remontit, ruohonleikkuu sekä erilaiset miesten työt. Erkka nauttii hyvästä ruuasta ja punaviinistä sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Satu Sinisalo

B2B Marketing & Sales Development Manager

040 132 8777

satu.sinisalo@bauermedia.fi

Satu vastaa b2b-toimistamme ja vetää myynninkehitystiimiä. Hän inspiroituu työssään etenkin audioon ja tunnevaikuttamiseen liittyvistä sisällöistä ja tutkimusyhteistöistä. Satu on tiimipelaaja, joka luottaa yhteistyöhön ja tavoitteelliseen tekemiseen, tietysti pilke silmäkulmassa.

Vapaa-ajalla Satu on dekkareiden ja svenskpopin suurkuluttaja sekä pallopelien ja etenkin joukkueurheilun ystävä.

Elina Backman

Head of Creative

050 346 5178

elina.backman@bauermedia.fi

Elina Backman vetää Creative Studiota ja on osa Bauer Median johtoryhmää. Elina saa voimaa oivaltavista kampanjoista, podcasteista, kirjoittamisesta, asioihinsa intohimoisesti suhtautuvista ihmisistä, rohkeista yrittäjistä ja yhteisen hyvän edistäjistä. Elinan lempiharrastus on Kirjaviinikerho, joka kokoaa kerran kuussa kotiin yhteisen pöydän ääreen hyviä ystäviä, kirjoja ja viinejä.

Lauri Domnick

Head of Audio Branding

044 700 4094

lauri.domnick@bauermedia.fi

Lauri on Bauer Median ääniguru, joka on jo yli 15 vuotta työskennellyt musiikin ja äänen sekä niihin liittyen eri yritysten asiakaskokemusten parissa. Ääni on Laurille paitsi työ, myös intohimo. Hän on kiinnostunut erityisesti sen monista vaikutuksista ihmisiin – myös itseensä.

Vapaa-ajallaan Lauri harrastaa paritanssia ja kalastusta sekä hyperenergisen jackrusselinterrierinsä viihdyttämistä.

Sami Tenkanen

Toimitusjohtaja

040 045 5635

sami.tenkanen@bauermedia.fi

Sami on kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen, joka pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikkakin myös numerot ja Excel-taulukot ovat hänen sydäntään lähellä.

Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Myyntipalvelu

Alueradiot, Sastamala, Hämeenlinna

010 229 0400

alueradiot@alueradiot.fi

Pohjois-Karjala

Mediamyynti, Iskelmä Rex, Radio City Joensuu

010 230 8050

mediamyynti@radiorex.fi

Marika Wolff

Myyntipäällikkö, Iskelmä Satakunta

045 327 5672

marika.wolff@iskelmasatakunta.fi

Eija Torri

Myynti- ja tuotepäällikkö, Iskelmä Lahti, Radio City Lahti

044 7360 852

eija.torri@mediataloesa.fi

Eija Kölhi

Toimitusjohtaja, Iskelmä Porvoo

040 737 7750

radio.foni@kolumbus.fi

Sami Mollgren

Digital Business Developer

040 516 4809

sami.mollgren@bauermedia.fi

Nuorekkaasta iästään huolimatta Sami on viettänyt kaupallisen radion parissa erilaisissa tehtävissä jo neljännesvuosisadan. Sami liikkuu yleensä paikasta toiseen kävellen tai potkulaudalla. Sami viihtyy työajan lisäksi myös vapaa-ajallaan verkossa, jossa tavoittaa koko maailman ja samalla on koko maailman tavoitettavissa.

Helsinki

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 C
00180 Helsinki

020 747 4000

Avaa kartalla

Tampere

Kehräsaari B

33200, Tampere

Jyväskylä

Väinönkatu 11 B

40101, Jyväskylä

Turku

Läntinen rantakatu 53

20100, Turku

Oulu

Isokatu 8

90100, Oulu

Kotka

Rautatienkatu 2

48100, Kotka

Kouvola

Kauppalankatu 9

45100, Kouvola

Lappeenranta

Toikansuontie 6

53500, Lappeenranta

Laskutustiedot

Bauer Media Oy
1082172-6

Sähköisenä
Verkkolaskuosoite: 003710821726
Välittäjän tunnus: BAWCFI22
Välittäjä: Basware Oyj

Paperisena
Bauer Media Oy
PL 891
00026 BASWARE