Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Yritys

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja sekä kuuntelussa että mainosmyynnissä mitattuna.

Audiossa markkinointiviestinnän keinona on paljon potentiaalia, josta haluamme kertoa asiakkaillemme. Tarjoamme asiantuntemuksemme monimediaiseen audiokonseptointiin, jonka avulla brändin tarina on yhtenäinen ja tunnistettava kaikissa kuluttajakohtaamisissa.

Meillä työskentelee 150 media-alan ammattilaista

Katso yhteystiedot

Bauer Media on Euroopan suurin radiotoimija. Yli sadan radiokanavan lisäksi julkaisemme noin 600 aikakauslehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Arvomme

Uteliaisuus

Uteliaisuus on intohimoa työtä kohtaan. Se on nälkää kehittyä paremmaksi, halua oppia uutta ja rohkeutta kokeilla oppimaansa. Uteliaisuus on lähtökohta kehittymiselle ja luovuudelle.

Tavoitteellisuus

Tavoitteellisuus vaatii kunnianhimoa asettaa rima korkealle ja tavoitella parasta mahdollista laatua. Se vaatii sitoutumista näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Yhdessä tekeminen

Yhdessä tekemisen kulttuuri on sitä, että pyydämme toisiltamme apua, koska tiedämme, että jokainen on valmis auttamaan. Se tarkoittaa asioiden jakamista, aitoa iloa toisten onnistumisista ja kiitollisuutta epäonnistumisten jakamisesta, koska niistä kaikki voivat oppia. Yhdessä tekemisen edellytyksenä on keskinäinen kunnioitus, arvostus ja luottamus.

Mitä olemme?

Bauer Media on audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Teemme yhdessä tavoitteellisesti ja uteliaasti töitä sen puolesta, että maailma kuulostaisi paremmalta.

Otamme työmme ja asiakkaamme tosissamme, mutta turhaa vakavuutta ja tärkeilyä pyrimme välttämään. Mielestämme työn pitää olla merkityksellistä ja luotamme ihmisen haluun kehittää sekä itseään että ympäristöään. Onnistumiset tuottavat meille suurta iloa, toimistollamme nauretaan paljon ja välillä kovaankin ääneen. Kokemuksemme perusteella onnistuminen on julmetun kivaa. Työnantajana haluamme antaa tekijöillemme parhaan saatavilla olevan tuen mahdollistaaksemme heidän onnistumisensa. Yrityksenä olemme vastuullisia, sekä yhteiskunnallisesti että ympäristömme suhteen.

Bauer Media Group

Olemme osa kansainvälistä Bauer Media Groupia, eurooppalaista 1800-luvulla perustettua perheyritystä. Hampurilaisesta käyntikorttipainosta on reilussa sadassa vuodessa kasvanut maailmanlaajuinen mediayhtiö, joka tavoittaa viikottain satoja miljoonia ihmisiä. Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radioyhtiö ja myös Suomessa olemme kaupallisen radion markkinajohtaja sekä kuuntelussa että mainosmyynnissä mitattuna.

Bauer Media työnantajana

Avoimet työpaikat