Yritys

Bauer Media on Suomen aktiivisin monimediatalo, johon kuuluvat radiokanavat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, SuomiRock, Radio Pooki ja Play Radio sekä verkkosivustot Voice.fi, Radionova.fi, Iskelma.fi, Radiocity.fi, Kiss.fi, Radiosuomirock.fi ja Asema.net.

WE THINK POPULAR -sloganimme kertoo meistä kaiken olennaisen kolmella sanalla. Olemme viihteeseen keskittynyt yhtiö, joka tarjoaa ihmisille tärkeimpiä puheenaiheita. Haluamme liikuttaa seuraajiamme tarinoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedämme, mikä on suosittua sekä tänään että huomenna. Me tunnistamme trendit, tulkitsemme ja tuomme ne kaikkien ulottuville.

Bauer Media on Euroopan suurin radiotoimija päivätavoittavuudella mitattuna. Toimintaa on 20 maassa neljällä eri mantereella, maailmanlaajuinen liikevaihdon ollessa 2,3 miljardia euroa v. 2014.

Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, ja lähes kolme miljoonaa seuraajaa tavoittavat tuotteemme ovat radiokanavamme Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, SuomiRock, Radio Pooki ja Play Radio sekä sivustomme Voice.fi, Radionova.fi, Iskelma.fi, Radiocity.fi, Kiss.fi, Radiosuomirock.fi ja Asema.net. Lisäksi Bauer Media konserni omistaa rahoituspalvelu Zmarta:n ja Freedom Rahoituksen.