Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Bauer Media Speak Up

Ilmoita huolenaiheesi!

Bauer Median People Code of Conduct (”Code”) sisältää periaatteet ja tavat, jotka ohjaavat joka päivä toimintaamme sekä yksilöinä että yrityksenä.

Toimintaperiaatteet kertovat johtajillemme, työntekijöillemme, freelancereillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, miten me toimimme, millaiseen toimintaan kannustamme ja millaisia kriteereitä asetamme itsellemme ja niille ihmisille, joiden kanssa työskentelemme.

Kansainvälinen raportointipalvelumme Speak Up on työntekijöidemme lisäksi kolmansien osapuolten, kuten ulkoisten kumppaneiden ja sidosryhmien käytettävissä. Tämä palvelu on raportointiin, selvitystyöhön ja asioiden korjaamiseen tarkoitettu ilmoituskanava, mikäli havaitset lakia rikkovaa tai toimintaohjeidemme vastaista toimintaa tai ihmisoikeus- ja ympäristörikkeitä.

Kerro rehellisesti kaikista huolenaiheistasi tai epäilyistäsi, jotka koskevat henkilöstöömme, yhteistyökumppaneihimme tai Bauer Mediaan liittyviä tai Bauer Median tekemiä rikkomuksia.

Jos ilmoitat mahdollisesta rikkomuksesta rehellisesti ja vilpittömästi, sinulle ei aiheudu kielteisiä seurauksia.

Bauer Median Speak Up -raportointipalvelun käyttäminen

Bauer Median Speak Up -raportointipalvelua ylläpitää riippumaton palveluntarjoaja People Intouch BV, ja se on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Voit käyttää sitä milloin tahansa ja kommunikoida järjestelmän kautta omalla äidinkielelläsi. Palveluun sovelletaan Speak Up -käytäntömme ehtoja. Olethan tietoinen myös tietosuojaselosteestamme.

Voit käyttää Speak Up -ilmoituspalvelua osoitteessa bauermediagroup.speakup.report/bauerspeakup

Toivomme, että voit kertoa huolesi avoimesti. Halutessasi voit ilmoittaa tiedoistasi nimettömänä.

Huomaa: vaikka kaikki ilmoitukset pyritäänkin tarkastamaan ja tutkimaan perusteellisesti, nimettömistä lähteistä tulleita ilmoituksia voi olla vaikeampi seurata. Jos päätät tehdä ilmoituksen nimettömänä, pyri sisällyttämään siihen mahdollisimman paljon tietoja, jotta Bauer Media voi perehtyä ilmoittamiisi aiheisiin perusteellisesti. Muussa tapauksessa epäilyksiä ei aina ole mahdollista selvittää riittävästi.

Selvitysprosessimme

Bauer Median Group Compliance Team arvioi aluksi raporttisi ja voi tarvittaessa ottaa mukaan sisäisiä ja ulkoisia asiantuntijoita. Speak Up -ilmoituspalvelun kautta tehtyjen ilmoitusten tutkinta-aika voi vaihdella tapauksen luonteen ja monimutkaisuuden mukaan. Pyrimme pitämään selvitystapamme joustavana, mutta pyrimme kuitenkin toimimaan seuraavien suuntaviivojen mukaisesti:

– kuittaus vastaanotetusta ilmiannosta seitsemän päivän kuluessa.

– varmistus, että huolenaiheita esittävälle henkilölle annetaan säännöllisesti ajantasaista tietoa koko selvityksen ajan (vähintään kerran, mahdollisuuksien mukaan useammin).

– pyrkimys saada selvitystyö mahdollisuuksien mukaan valmiiksi kolmen kuukauden kuluessa.

Jos tarvitsemme sinulta lisätietoja, esitämme Speak Upin kautta lisäkysymyksiä, ja sinut saatetaan kutsua keskustelemaan ilmoittamastasi aiheesta. Pidä tapausnumerosi ja salasanasi muistissa, jotta voit jatkossakin saada tietoa ilmoituksestasi, etenkin jos olet päättänyt tehdä ilmoituksen nimettömänä.

Vakuutuksemme sinulle

Bauer Median johtoryhmä on sitoutunut Speak Up Policy -periaatteisiin. Mikäli olet toiminut rehellisesti, ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, ettet joudu epäoikeudenmukaisen kohtelun, kostotoimien tai uhkailun kohteeksi.

Jos päätät käyttää Speak Up -ilmoituspalvelua, toteutamme kaikki käytännön toimenpiteet henkilöllisyytesi suojaamiseksi. Emme paljasta henkilöllisyyttäsi ilman suostumusta, ellei laki vaadi sitä, ja kiellämme yrityksen tunnistaa sinut.

Jos havaitset tai koet jonkinlaista kostotoimintaa, kuten epäoikeudenmukaista kohtelua, ilmoita siitä Speak Up -ilmoituspalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä Group Compliance Team -ryhmän jäseneen: groupcompliance@bauermedia.com.

Lain mukaan voit joissakin tilanteissa ilmoittaa perustellusta epäilystä laittomasta toiminnasta myös ulkopuoliselle elimelle.

Speak UP QR-koodi