Mainostajalle

Tavoitamme kaikki ikäluokat kattavasti, kohdennetusti ja nopeasti

Kampanjoinnilla radiossa kasvatat tunnettuuttasi, tavoitat hyvällä toistotasolla ja puhuttelet eri yleisöjä kattavasti tai kohdennetusti. Oikein ajoitetun radiokampanjan keinoin vaikutat mielikuviin ja ostopäätöksiin. Radio on myös luotetuin media.

Suomalaiset kuuntelevat radiota

3 tuntia

päivässä

75%

päivittäin

94%

viikottain

/

Mitä olemme mainostajalle?

Suunnittelemme ja toteutamme luovia markkinointiviestinnän ratkaisuja

Tarjoamme asiantuntemuksemme monimediaiseen audiokonseptointiin, jonka avulla brändin tarina on yhtenäinen ja tunnistettava kaikissa kuluttajakohtaamisissa. Suunnittelemme ratkaisut osaksi asiakkaan konseptia ja hyödynnämme monipuolisesti muun muassa vaikuttaja- ja natiivimainonnan keinoja.

Vaikutamme äänellä brändimielikuviin ja ostopäätöksiin

Ostopäätöksistä 90 prosenttia tehdään tunteella. Audion avulla vaikutat suoraan tunteisiin, jätät henkilökohtaisen muistijäljen ja vahvistat tunnesidettä brändiisi.

Kaupallinen radio tavoittaa kaikenikäiset ja tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden vaikuttaa kuluttajan ostopäätöksiin. Olemme audiolla vaikuttamisen asiantuntijoita ja meillä on työkalut tuottavan brändiäänen rakentamiseen.

Näemme audiossa hyödyntämätöntä potentiaalia

Brändi, joka käyttää ääntä johdonmukaisesti muistetaan jopa 96 prosenttia todennäköisemmin kuin brändi, joka ei näin tee. Näiden brändien tuotteita ostetaan jopa 24 prosenttia todennäköisemmin.

Tarjoamme asiantuntemuksemme monimediaiseen audiokonseptointiin, jonka avulla brändin tarina on yhtenäinen ja tunnistettava kaikissa kuluttajakohtaamisissa. Meillä on myös työkalut tuottavan brändiäänen rakentamiseen.

Lounge

Muuttuva maailma tarjoaa luovalle ja rohkealle mahdollisuuden

Anssi Järvinen, Mainonnan suunnittelija, yrittäjä, copywriter