Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Bauer Media vahvistaa asemaansa audiobisneksessä ja laajentaa kanavaperhettään ostamalla Basso Median

Valtioneuvosto on hyväksynyt OY Basso Media LTD:n ja sen mukana yhtiön radioliiketoiminnan myynnin Bauer Media Holding Oy:lle. Osana Bauer Mediaa Basso jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä.

Kauppa vahvistaa Bauer Median asemaa kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtajana, audiobisneksen suunnannäyttäjänä ja Suomen monipuolisimpien radiosisältöjen tuottajana. Kaupan myötä Bauer Median kanavaperhe laajenee ja monipuolistuu entisestään.

Kaupallisen radion viime vuosien kasvu ja kehitys sekä kuuntelulla että euroilla mitattuna on ollut vakuuttavaa. Uskomme siihen, että vahvistamalla tarjontaamme entisestään, voimme palvella kuuntelijoitamme ja asiakkaitamme tulevaisuudessa entistäkin paremmin”, kommentoi toimitusjohtaja Sami Tenkanen tyytyväisenä.

Tenkasen mukaan nyt, uuden toimilupakauden alkuvaiheessa on ollut erityisen hyvä tilaisuus kartoittaa kaupallisen radiokentän uudet mahdollisuudet. Helmikuussa Bauer Media osti Kuunappi Radioliiketoiminta OY:n ja sen myötä Radio Classicin liiketoiminnan.

Lisätietoja:

Bauer Media Holding OY
Sami Tenkanen, toimitusjohtaja
puh. 0400 455 635 sami.tenkanen@bauermedia.fi