Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Audiomarkkinassa

Bauer Media haluaa olla työpaikka, jossa jokainen saa olla oma itsensä

26. kesäkuuta 2024

Katri Mäkinen, Vastuullisuus- ja markkinointiasiantuntija

Bauer Media on Helsinki Priden pääyhteistyökumppani jo toista vuotta peräkkäin. Vastuullisuusasiat koetaan tärkeiksi työyhteisössämme, mistä kertovat muun muassa erinomaiset tulokset henkilöstökyselyn vastuullisuusosiosta.

Yhteistyö Helsinki Priden kanssa on merkittävä osa Bauer Median vastuullisuustyötä. Toimimme vastuullisesti suhteessa kuuntelijoihimme, asiakkaisiimme sekä omaan henkilöstöömme. Vastuullisuus tarkoittaa meille läsnäoloa, avoimuutta, tasa-arvoa ja välittämistä. Tavoitteenamme on olla työpaikka, työyhteisö ja yritys, jossa jokainen saa olla omanlaisensa ja tulla hyväksytyksi omana itsenään.

Olemme Helsinki Priden pääyhteistyökumppani jo toista vuotta. Tämän vuoden teema ’rauha ja toivo’ puhutteli meitä erityisesti. Sisältömme tavoittavat yli 3 miljoonaa ihmistä viikossa, joten tunnemme ja tiedämme myös vastuun ja vallan muuttaa maailmaa. Haluamme välittää kaikille rauhan ja toivon sanomaa sekä olla mukana rakentamassa maailmaa, joka kuulostaa paremmalta meille kaikille.

Ylpeästi yhteistyössä

Tänä vuonna lähdimme suunnittelemaan kokonaisuutta arvojemme mukaisesti yhdessä Bauer Median henkilökunnan kanssa. Kampanjassamme on mukana iso joukko henkilökuntaamme juontajista johtajiin ja myynnistä luovaan suunnitteluun. Haluamme kaikki olla ylpeästi mukana edistämässä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. 

Kokonaisuuteen kuuluu liki 20 eri versiota radiospotista ja Instagram-stooreista, joissa Bauer Median henkilökunta kertoo, mitä Helsinki Priden pääyhteistyökumppanuus heille merkitsee. Yleisimpiä vastauksia ovat yhdenvertaisten ihmisoikeuksien puolesta puhuminen, oikeus olla oma itsensä työpaikalla, yhteiset arvot työnantajan kanssa sekä ilo olla mukana Helsinki Pride -tapahtumassa.

Koko projekti on ollut inspiroiva ja tunteita herättävä. Suomen suosituimmat radioäänet ja koko yrityksemme henkilöstö on mukana välittämässä kampanjan sanomaa: rauhaa ja toivoa. Olemme todellakin ylpeästi mukana tekemässä työtä sen eteen, että maailma kuulostaisi paremmalta ihan kaikille.

Valtakunnallisen Helsinki Pride -kampanjan lisäksi yhteistyöhömme kuuluvat tänäkin vuonna sateenkaariteemoihin liittyvä koulutus henkilöstöllemme, osallistuminen Helsinki Pride -kumppaneiden yritysverkoston tapahtumiin sekä osallistuminen Helsinki Pride -tapahtumaan yhdessä henkilöstömme, läheistemme ja kumppaniemme kanssa.

Olemme tänä vuonna myös päivittäneet tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaamme, käynnistäneet DEI-työmme, julkaisseet turvallisemman tilan periaatteemme sekä vastuullisen tapahtumajärjestäjän oppaan sisäiseen käyttöömme.

Katri Mäkinen, Vastuullisuus- ja markkinointiasiantuntija

Bauer Medialla tontilleni kuuluvat tapahtumat ja brändit. Tämä pitää sisällään olemassa olevan kehittämistä sekä uutta ja ihmeellistä. Inspiroidun näkemyksellisistä ihmisistä, uusista oivalluksista ja yhdessä tekemisestä. Vapaalla ollessani parasta ovat festarit, keikat, teatteri, lukeminen ja Kivinokassa mökkeily.

Kirjoittajan artikkelit