Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Radiossa

Mitä kuuluu, radio?

1. helmikuuta 2018

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Ensi viikolla Finnpanel kertoo perinteisessä Radiovuosi-tilaisuudessaan, kuinka radion kuuntelu kehittyi vuonna 2017 ja mitä radiolle nyt kuuluu. Bauer Median puolesta voin jo ennakoida ja kertoa, että juuri nyt kuuluu erittäin hyvää.

Kaupallinen radiotoiminta on jo vuosien ajan ollut linjakkaassa, trendinomaisessa kasvussa. Samaa kasvua saimme jatkettua myös viime vuonna. Onnistuimme nostamaan Radio Novan Suomen kuunnelluimmaksi kanavaksi, ja koko kanavaportfoliomme kehittyi monilta muiltakin osin entistäkin paremmin asiakkaitamme palvelevaksi. Hyvän sisältötekemisen pohjalle onnistuimme rakentamaan myös kaikkien aikojen suurimman kaupallisen menestyksemme.

Iso kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, jotka ovat omassa toiminnassaan havainneet radion ja Bauer Median kanavien mahdollisuudet oman liiketoimintansa kehittämisessä ja oman myyntinsä kasvattamisessa.

Sama linja jatkuu

Bauer Media asemoi itsensä viime vuonna audiobisneksen suunnannäyttäjäksi Suomessa. Tätä linjaa jatkamme myös kuluvana vuonna. Radioratkaisujen rinnalle olemme tuottaneet erilaiset digitaalisen audion mahdollisuudet RadioPlay -palvelussamme. Alkuvuoden aikana pääsemme viestimään kiinnostavista äänimaisemointitoteutuksista, joilla vahvistamme asemaamme ja rooliamme audiobisneksessä.

Mitä tässä kohtaa voisin ennustaa vuodesta 2018? Merkit ilmassa ovat sen oloiset, että onnistumisia on edelleen luvassa. Toisin kuin meidän Laurilla (Domnick), minulla ei ole kristallipalloa, josta voisin nähdä tulevaisuuteen. Vinkkaan siis tsekkaamaan Laurin audioennustuksen Bauer Median Audiosaarelta.

Uskomme ääneen on kova, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme (pun intended).

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Sami Tenkanen toimii Bauer Mediassa toimitusjohtajana. Kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikka numerot ja excel-taulukot ovat myös lähellä Samin sydäntä. Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Kirjoittajan artikkelit