Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Audiomarkkinassa

Podplay on kotisi podcasteille

25. syyskuuta 2020

Elsa Kalervo, Head of Digital Audio

Podcast-bisneksessä eletään jännittäviä kasvun aikoja. Digitaalisen on demand -audion kysyntä kasvaa jatkuvasti ja etenkin nyt koronapandemian aikana podcastien tuoma viihde ja eskapismi ovat tavoittaneet entistä laajempia yleisöjä. Me Bauer Medialla toimimme alan aktiivisena kehittäjänä tarjoamalla kuuntelijoille kiinnostavia sisältöjä ja yhteistyökumppaneille uusia mainonnan mahdollisuuksia sujuvasti toimivassa digitaalisessa ympäristössä.

Bauer Media on tällä viikolla lanseerannut uuden Podplay-palvelun, josta löytyy kaikki parhaat podcastit meiltä ja maailmalta. Podplay on yhteispohjoismainen hanke, jonka lanseeraus tapahtui samaan aikaan Ruotsissa ja Suomessa. Norjassa palvelu on ollut käytössä viime keväästä saakka.

Podplaysta voi kuunnella Bauer Median omien alkuperäissarjojen lisäksi tuhansia muita laadukkaita ja suosittuja podcasteja Suomesta sekä muualta maailmasta. Hienous piilee siinä, että kuuntelija löytää palvelusta vain laatua.

  • Podplayn alkuperäissarjat ovat Bauer Median podcast-ammattilaisten tuottamia tai käsin palveluun valitsemia, kuten supersuosittu Auta Antti!, Suomen johtava jääkiekkopodcast Kimanttia ja Suomen kuunnelluimpiin true crime -sarjoihin lukeutuva Murha joka tapahtui.
  • Alkuperäissarjojen lisäksi Podplaysta löytyy esimerkiksi Jaksomedian järjestämässä Suomen paras podcast- äänestyksessä jo kahtena vuonna peräkkäin kirkkaimmalla mitalilla palkittu Urheilucast, Hollywood-juoruja ruotiva Tuplakääk, YouTube-tähtikaksikko Veronica Verhon ja Sita Salmisen POKS sekä lukemattomia muita paljon kuunneltuja suomalaisia podcasteja
  • Eikä tarjonta lopu vielä siihenkään! Podplaysta voi ottaa kuunteluun vaikkapa Ruotsin suosituimman podcastin Ursäkta, podcastien joukossa jo legendaksi nousseen The Joe Rogan Experiencen tai verestää saksan kielen taitoja Baywatch Berlin -podcastin tahdissa. Podplayn koko sisältökirjolle vain yksi asia on yhteistä – podcastit ovat kuuntelijoiden korvillaan hyviksi havaitsemia!

Digitaalinen audio kulkee kuuntelijan mukana kaikkialla

Podplay palvelee alati laajentuvaa podcastien kuuntelijoiden joukkoa entistä paremmin ja tarjoaa kuluttajille palvelun, joka vastaa kaikkiin podcast-tarpeisiin.

Podplayn etusivulta on helppo sukeltaa suosituimpien podcastien valtamereen ja navigoida runsaan sisältötarjonnan keskellä. Hakutoiminto tuo korviin kaikki omat suosikit ja kategorialistojen kautta uuden kiinnostavan sisällön löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Palveluun kirjautuminen tekee kuuntelusta yksilöllisen ja sujuvan kokemuksen. Podcastien maailmaan voi surffata selaimella osoitteessa podplay.com ja Podplay-mobiilisovellus löytyy ladattavaksi sovelluskaupoissa.

Podplay on Bauer Medialta merkittävä investointi digitaalisen audion markkinaan ja se laajentaa paitsi yleisölle tarjottavaa sisältökattausta, myös mainostajille tarjolla olevaa digitaalisen audion inventaaria ja tavoittavuutta. Bauer Median digitaalisen audion verkostoon kuuluu nyt kaksi omaa palvelua – nettiradiot RadioPlayssa ja podcastit Podplayssa – sekä kolmansien osapuolien palvelut, joihin sisältö lisäksi jaellaan.