Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Radiossa

Radio elää mukana arjen pienissä ja suurissa hetkissä

2. marraskuuta 2018

Osku Nurmi, Ohjelmajohtaja

Radio on edelleen vahvimmin kiinni päivässä ja rutiineissa, eniten ihmisten iholla. Se puhuu yhtä aikaa kaikille ja vain sinulle. Se on eniten reaaliajassa ja eniten aitona.  Radio on pako todellisuudesta. Se on vapauden illuusio. Se on parempaa ääntä korville, kun maailmasi vaatii sitä.

Matka päiväkodilta työpaikalle on monille yksi harvoista päivän hetkistä, jolloin kukaan ei vaadi mitään. Radio on siinä hetkessä mukana.

Mutta niin olemme monessa muussakin hetkessä. Radio on mukana, kun olet matkalla ruokakauppaan. Radio on mukana mökkireissuilla, laiturinnokassa ja lenkillä. Me olemme seuranasi kun teet ruokaa, olemme apuna kun haravoit takapihalla. Viihdytämme siivouspäivänä ja nauratamme liikenneruuhkassa. Elämme kanssasi nuoruuden muistot ja olemme mukana, kun uudet syntyvät.

Ja todellinen supervoimamme, josta teräsmieskin voi vain unelmoida: saamme kellon kulkemaan nopeammin työpäivinäsi.

Aito sisältö syntyy ihmisistä

Mutta ei se sattumaa ole, että olemme mukana arjessasi. Bauer Median sisällöt nimittäin syntyvät ihmisistä, jotka haluavat saada sinun maailmasi kuulostamaan paremmalta. Ja meille audion kuluttajana olet asiakas, joka kaipaa erilaisiin hetkiin erilaista sisältöä.

Meillä sisällönsuunnittelun lähtökohtana ovat nämä erilaiset hetket ja erilaiset tarpeet. Novan aamu tarjoaa miellyttävän startin päivään, Radio City taas rouheamman, SuomiRock naurattaa vedet silmiin, Iskelmä potkaisee päivän hyvällä fiiliksellä käyntiin ja Kissiltä saat energiapommin, kun tarvitset sellaista.

Cityn iltapäivässä saatellaan raskaan päivän jälkeen kotiin hyväntuulisen sähkökitaramusiikin voimin, Iskelmän keskipäivä tarjoaa parasta nostatusta työpäivään, SuomiRockin kanssa voit laittaa omat karaokebileet pystyyn koska vaan, Kissin illoista saat kiinnostavia uutuuksia mutta myös ne kappaleet, joiden parissa iltasi sujuu iloisemmin.

Ja siinä vasta muutama esimerkki. Testaa, mikä tarjonnastamme sopii sinun hetkeesi parhaiten. Vaikka juuri tämänhetkiseen.

4,5 miljoonaa suomalaista valitsee joka viikko seurakseen radion päivänsä tärkeisiin hetkiin. Ja suurimman osan heistä me Bauerilla tunnemme, sillä reippaasti yli puolet heistä viettää joka viikko aikaansa vähintään yhden Bauer Median radiokanavan parissa*. Ja siitä me olemme ylpeitä.

*) KRT 7-9, tavoittavuus, Bauer media yht. 2 466 000

 

Osku Nurmi, Ohjelmajohtaja

Oskun tehtävä Bauer Medialla on saada maailma kuulostamaan paremmalta. Lukuisten radiojuontaja- ja tuottajapestien kautta ura on kuljettanut Oskun radiokanavan ohjelmajohtajaksi ja äänituotantojen pääkäsikirjoittajaksi. Nykyisessä pestissään hän on mukana kehittämässä Bauer Median radiokanavia ja Radioplayta sekä niiden sisältöjä. Osku pitää hyvästä äänestä, huonoista vitseistä, kesästä ja purjehtimisesta.

Kirjoittajan artikkelit