Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Radiossa

Radio kulkee mukana kesän tähtihetkissä

17. huhtikuuta 2019

Osku Nurmi, Ohjelmajohtaja

Kesä on meille tärkeä sesonki, mikä näkyy panostuksessamme sisältöön ja tekijöihin. Läpi kolmen kesän tarjoiltavat suorat lähetykset takaavat, että luomme tunnelmaa ja elämme koko pitkän kesän kohderyhmän mukana. Olemme aitoina ja reaaliajassa mukana kuulijoidemme kesän tähtihetkissä kaikkialla.

Musiikki on radiokanaviemme kivijalka. Kaikilla kanavillamme soi kohderyhmälle huolellisesti valittu musiikki, jonka päälle on hyvä rakentaa Suomen ylivoimaisin kesäradiotarjonta. Viilaamme kanaviemme kesäsoundit kohdalleen ja tarjoilemme myös isoimmat kesäbiisit. Myös se suurin kesähitti on etsinnässä tänäkin kesänä.

Radion kuuntelu kasvaa kesällä

Alkukesällä elämme täysillä mukana loman odottelussa – suunnittelemme ja fiilistelemme yhdessä kuuntelijoiden kanssa sekä tarjoilemme vinkkejä lomaan valmistautumiseen. Keskikesällä lomaseuraa tarjoaa ennätysmäärä kiinnostavia persoonia, kuten Antti Holma, Kasmir, Jannika B, Alina Voronkova, Anna Perho, Kalle Lamberg, Lotta Näkyvä ja Niko Nousiainen. Loppukesällä nautimme viimeisistä lomapäivistä ja suuntaamme katseita kohti mukavaa arkea.

Tutkimusten mukaan jopa miljoona ihmistä lisää radion kuunteluaan kesällä. Tavoitamme eri kanaviemme kautta kaikki ikäluokat nopeasti ja varsin kattavasti. Kuuntelijamme viihtyvät taajuuksillamme päivittäin 2 tuntia 37 minuuttia.

Pitkä kuunteluaika perustuu radion kykyyn luoda ja ylläpitää kesätunnelmaa sekä siihen, että se pitää sopivasti ajan tasalla lomallakin. Digitaalinen kuuntelu pidentää kuuntelijoidemme audiopäivää entisestään ja monipuolistaa suhdettamme kuuntelijoihin radiosisältöjen kuuntelun ohella myös podcastien muodossa. Valtaisan suosion saavuttanut Auta Antti sekä Rikospaikkaradio, Perho ja Pääskysaari sekä Paula Norosen ja Minna Kivelän Lasten sadut löytävät takuuvarmasti tiensä kuuntelijoidemme kesäpäiviin rannoille, kävelylenkeille ja matkoille.

Olemme siellä, missä kohderyhmäsikin

Kanavabrändimme kohtaavat kuulijat myös kesän tärkeimmissä tapahtumissa. Yksi vuoden suurimmista konserteista on Ed Sheeranin Divide-kiertueen konsertit Malmin lentokentällä heinäkuun lopulla. Yhden maailman suurimman artistin ja Radio Novan yhteistyö tulee värittämään kesää paitsi taajuudella myös paikan päällä.

Iskelmä on paikalla myös iskelmäkansan ykköstapahtumassa. IskelmäFestivaalit kokoaa tänäkin vuonna, kesäkuun lopussa Himokselle noin 35 000 ihmistä. Iskelmähuuma jalkautuu myös kesäkaupunkeihin. Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä puolestaan tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Kiertuekaupungit ovat Lahti, Pori, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu ja uusina Turku, Lappeenranta ja Tampere.

Radio City on yhteistyökumppanina mukana kesän kahdessa suurimmassa rocktapahtumassa – Metallican konsertissa Hämeenlinnassa sekä Rockfestissa Hyvinkäällä.

Bauer Medialla on Suomen kattavin kaupallisen radion jakeluverkko. Olemme kesällä kirjaimellisesti siellä missä kuulijatkin.  Lomaile siis rauhassa, me varmistamme, että kohderyhmäsi viihtyy kanssamme koko pitkän kesän!

Bauer Media – koko Suomi, kolme kesää.

 

Lähteet:

KRT kesä-elokuu 2018, kuunteluaika keskim. päivänä 9+

TNS Kantar: Kesätutkimus 2018

Osku Nurmi, Ohjelmajohtaja

Oskun tehtävä Bauer Medialla on saada maailma kuulostamaan paremmalta. Lukuisten radiojuontaja- ja tuottajapestien kautta ura on kuljettanut Oskun radiokanavan ohjelmajohtajaksi ja äänituotantojen pääkäsikirjoittajaksi. Nykyisessä pestissään hän on mukana kehittämässä Bauer Median radiokanavia ja Radioplayta sekä niiden sisältöjä. Osku pitää hyvästä äänestä, huonoista vitseistä, kesästä ja purjehtimisesta.

Kirjoittajan artikkelit