Creative Studio

Luotamme audioon

Suunnittelemme ja toteutamme luovia markkinointiviestinnän ratkaisuja, joissa pääosa kuuluu asiakkaan brändille. Hyödynnämme audion vaikuttamiskeinoja kattavasti. Hyvin rakennettu sisältöyhteistyö koskettaa, jää mieleen ja saavuttaa sille tarkoin asetetut tavoitteet.

Tavoitamme laajasti eri kohderyhmiä niin FM-taajuuksilla kuin digissä ja somessakin

Radiokanavat

Radiokanavat

Tavoitamme 2,5 milj. suomalaista viikottain. Yhdeksän radiokanavaa, valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Tutustu tarkemmin

Sisältöyhteistyö

Sisältöyhteistyö

Kaupallinen omistajuus ohjelmassa. Etsimme kaupalliselle viestille hyvän kodin ja yhdistämme brändin parhaiten sopiviin radiosisältöihin, persooniin ja kuuntelijoihin.

Audiovaikuttajat

Audiovaikuttajat

Juontajat ja podcastaajat tuottavat aitoja, persoonavetoisia kaupallisia sisältönostoja arvokkailla puhepaikoilla radiossa sekä on demand -sisällöissä.

Audiovaikuttajat

Digitaaliset audiosisällöt

Digitaaliset audiosisällöt

Kuulokkeilla kuultu kaupallinen viesti saa hyvän huomioarvon, sillä kuulija on keskittynyt. RadioPlay kattaa nettiradiot ja podcastit.

Tutustu tarkemmin

Some

Some

Kuluttajia aktivoivat kilpailut, natiiviartikkelit Voice.fi ja online-mainonta. Onlinemediamme tavoittavat 1,3 milj. eri ihmistä kuukausittain.

Online

Online

Kuluttajia aktivoivat kilpailut, natiiviartikkelit Voice.fi ja online-mainonta. Onlinemediamme tavoittavat yli 650 000 suomalaista kuukausittain.

Tutustu tarkemmin

Branded content

Branded content

Jääkö 30 sekunnin mainoksessa jotain kertomatta? Toteutamme brändille suunniteltuja omia ohjelmaosioita sekä yleisöä osallistavia bränditekoja.

Ambassadorit

Ambassadorit

Hyödynnämme kampanjoissamme someaktiivista yleisöä. Ambassador-konsepti yhdistää radion tavoittavuuden, sitoutuneen ja aktiivisen kuuntelijan sekä somen visuaalisuuden.

Vaikuttajayhteistyö

Vaikuttajayhteistyö

Sisällönkuljetus 360: asiakkaan omat vaikuttajat osaksi radio-/podcast-sisältöä.

Audio Branding

Audio Branding

Autamme luomaan brändille oman äänen, joka tukee brändimielikuvaa ja tekee brändistä tunnistettavan kaikissa kohtaamispisteissä.

Tutustu tarkemmin

/

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Menestystarinat

Seuraa Creative Studiota

Avaa Instagram

"Luovissa ratkaisuissa pääosa kuuluu aina asiakkaan brändille.

Elina Backman, Head of Creative

Elina Backman

Head of Creative

050 346 5178

elina.backman@bauermedia.fi

Elina Backman vetää Creative Studiota ja on osa Bauer Median johtoryhmää. Elina saa voimaa oivaltavista kampanjoista, podcasteista, kirjoittamisesta, asioihinsa intohimoisesti suhtautuvista ihmisistä, rohkeista yrittäjistä ja yhteisen hyvän edistäjistä. Elinan lempiharrastus on Kirjaviinikerho, joka kokoaa kerran kuussa kotiin yhteisen pöydän ääreen hyviä ystäviä, kirjoja ja viinejä.