Avoimet työpaikat

Social Media Manager

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Haemme Social Media Manageria kehittämään ja toteuttamaan sosiaalisen median strategiaa.

Social Media Manager – määräaikainen, sijainti Helsingissä

Olet diginatiivi ja ymmärrät sosiaalisen median mahdollisuudet niin markkinoinnin, yleisön sitouttamisen kuin kävijäohjauksenkin kannalta. Tuot tullessasi näkemystä ja osaamista sosiaalisen median tilien rakentamisesta, brändäämisestä ja kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta ja uteliasta asennetta. Olet analyyttinen ja perustelet asiat faktojen ja lukujen pohjalta. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, määrätietoinen ja itsenäinen, halusi oppia uutta on rajaton.

Sinulla on myös hyvät sosiaaliset taidot ja olet sitä mieltä, että yhdessä tekemällä saavutetaan enemmän. Uusi toimenkuvasi koostuu sosiaalisen median strategian kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä kanavien ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Lisätiedot tehtävästä:

Osku Nurmi, ohjelmajohtaja, puhelinaika viikolla 8, soita 040 088 5451
Sini Kervinen, Head of Digital Business, puhelinaika viikolla 9 ja 10, soita 040 740 4177

Mikäli koet, että tämä on urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 8.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry@bauermedia.fi Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työsopimus on määräaikainen.