Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.
19. toukokuuta 2022
Mistä ravintolakeittiössä puhutaan, kun asiakkaat eivät kuule? Henksun safka on podcast, joka on nauhoitettu huippukokkien ruokatunnilla. Palkitut ja menestyneet gastronomian kuninkaat maistelevat illan menua (viineineen) ja kertovat suoraan, mitä ajattelevat ruuasta, asiakkaista, ravintola-alasta ja toisistaan.
-Takatiloissa puhutaan siitä, mitä et halua salin puolella kuulla! Tämän jengin kanssa mikään ei jää epäselväksi, nauraa Olo-, Emo- ja Brasa -ravintoloiden osakas sekä keittiömestari Pekka Terävä.
Hänen lisäkseen sarjassa pääsevät ääneen huippukokit Antti Vahtera ja Petteri Luoto.
Eivätkä huippukokit suinkaan ole yksin.
-Kun kolme mestarikokkia kutsui syömään ja juttelemaan ruuasta, eihän siitä voinut kieltäytyä! Tiskaamisesta ei silloin kyllä puhuttu mitään, sanoo podcastin juontaja, kokenut mediavaikuttaja ja radioääni Pauli Aalto-Setälä.
Henksun safka -sarjan ensimmäinen jakso on nyt kuunneltavissa Podplayssa. Uusi jakso ilmestyy joka toinen torstai.
Lisätietoa:
Pauli Aalto-Setälä +358 40 5437444
Petteri Luoto +358 40 5184142
Pekka Terävä +358 50 5697095
Antti Vahtera +358 50 526 4666
23.9.2024
1.7.2024
16.5.2024
3.4.2024