Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Kansallisen Radiotutkimuksen tulokset julki: Bauer Media ylivoimainen markkinajohtaja

26. helmikuuta 2016

Finnpanelin Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan Bauer Median radiokanavat tavoittavat kaupallisista kanavista eniten ihmisiä. Viimeisimmän kolmen kuukauden tutkimuksen mukaan Bauer Median kanavat tavoittavat viikoittain 2,5 miljoonaa kuulijaa ja kaikista kaupallisesti merkittävistä kohderyhmistä yli 50 prosenttia.

–          Radiolla oli mahtava tammikuu, ja radiomainonta kasvoi huimat 18 prosenttia edellisvuodesta. Bauer Medialla myynti on startannut erinomaisesti, ja on ollut hienoa nähdä, että mainostajat ovat ottaneet uudet tuotteemme hyvin vastaan. Myös uusi kanava KISS on herättänyt paljon mielenkiintoa, ja myynti on alkanut vauhdikkaasti, hehkuttaa Bauer Median kaupallinen johtaja Outi Rekola.

Myös Bauer Median digitaalisella puolella kasvu jatkuu. Voice.fi muuttui helmikuussa itsenäiseksi viihde- ja lifestylemediaksi, ja sitä kehitetään entistä suuremmaksi ja monipuolisemmaksi. Lisäksi kaikkien Bauerin radioiden sivustot tullaan uudistamaan kevään aikana.

–          Meillä on startup-henkinen kokeilukulttuuri digipuolen tekemisessä. Lähdemme etukenossa rohkeasti mukaan tuoteinnovaatioihin ja tarjoamme asiakkaille jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Huomattavaa kasvua näemme jo nyt viime vuoteen verrattuna sponsoroidussa sisällössä sekä videon roolissa, joka kasvaa muun muassa videojakeluverkostojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä, kertoo Bauer Median Head of Digital & Creative Mika Sallinen.

Lisätietoja:

Outi Rekola, kaupallinen johtaja, Bauer Media Oy, p. 040-5022790, Outi.Rekola@bauermedia.fi

Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, Iskelmä, Kiss ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 17 M€. Bauer Media Oy työllistää Suomessa noin 150 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Bauer Media Oy kuuluu Bauer Media Groupiin. Bauer Media Group on suurin radiotoimija Pohjoismaissa.

Tekoälyradio saa äänikloonatut juontajat – Tuukka Haapaniemi ja Nina Tapio kanavan vakioääniksi 

Tekoälyradio saa äänikloonatut juontajat – Tuukka Haapaniemi ja Nina Tapio kanavan vakioääniksi 

1.7.2024

Sami Tenkanen on nimitetty Bauer Media Ruotsin toimitusjohtajaksi yhdessä Bodil Ehlersin kanssa

Sami Tenkanen on nimitetty Bauer Media Ruotsin toimitusjohtajaksi yhdessä Bodil Ehlersin kanssa

16.5.2024

Bauer Median radiouutiset lukee jatkossa tekoäly

Bauer Median radiouutiset lukee jatkossa tekoäly

3.4.2024

Iskelmä Gaala 2024: Behm äänestettiin vuoden artistiksi

Iskelmä Gaala 2024: Behm äänestettiin vuoden artistiksi

16.2.2024