Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Yhteystiedot

Me teemme päivittäin töitä,
jotta maailma kuulostaisi paremmalta

Näytä minulle tai

Tuomas Immonen

Myyntijohtaja

Timo Stark

Yhteyspäällikkö

Minna Kotkamaa

yhteyspäällikkö

Viivi Korkiatupa

yhteyspäällikkö

Sanna Sumén

Yhteyspäällikkö

Sami Tenkanen

Toimitusjohtaja

040 045 5635

sami.tenkanen@bauermedia.fi

Sami on kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen, joka pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikkakin myös numerot ja Excel-taulukot ovat hänen sydäntään lähellä.

Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Antti Pehkonen

Head of Creative

0400 576 086

antti.pehkonen@bauermedia.fi

Antti vetää Creative Studion innostavaa ja intohimolla audion luoviin mahdollisuuksiin paneutuvaa tiimiä. Hän inspiroituu oivaltavista markkinointiteoista, joissa yhdistyy halutun kohderyhmän puhuttelu, ympäröivä kulttuuri sekä luova toteutus. Kroonisen juoksuharrastuksen ja yli kymmenen vuotta vanhan maratonennätysajan metsästämisen lisäksi Antti puuhastelee vapaa-ajat vanhalla maatilalla Saimaan saaressa.

Tom Lohikoski

Talousjohtaja

040 516 1556

tom.lohikoski@bauermedia.fi

 

 

 

Janne Turunen

Myyntijohtaja

040 765 4919

janne.turunen@bauermedia.fi

Janne on toiminut Bauer Medialla pienten ja keskisuurten sekä paikallisten että valtakunnallisten brändien ja asiakkaiden parissa. Toimiminen monenlaisten yritysten kanssa on tuonut vahvaa ymmärrystä erilaisten toimialojen liiketoiminnasta ja liiketoimintamalleista.

Jannella on laaja näkemys erilaisten ratkaisukokonaisuuksien toimivuudesta sekä tuloksellisen markkinoinnin edellytyksistä.

Sini Kervinen

Head of Innovation

040 740 4177

sini.kervinen@bauermedia.fi

Sinin vastuulla ovat innovaatioiden lisäksi tekniikka ja digitaaliset alustat, data ja insight, sekä tekoäly. Hän on myös Bauer Median johtoryhmän jäsen. Sini on työskennellyt suurissa mediataloissa johto- ja kehitystehtävissä yli 15 vuoden ajan, ja Bauer Medialla hän on ollut vuodesta 2018. Siniä inspiroivat erityisesti hyvä ja kannustava yhteishenki sekä tuloksellisuus ja tehokkuus. Tekemisessä Sini uskoo jatkuvaan oppimiseen ja rohkeaan kokeilukulttuuriin.

Piritta Äikäs-Kovasiipi

Head of Sales Team

050 374 9250

piritta.aikas-kovasiipi@bauermedia.fi

Piritta luotsaa suurella sydämellä ja asiakasymmärryksellä varustettua rautaisten ammattilaisten myyntitiimiä sparraavalla otteella. Hän inspiroituu haasteiden ratkomisesta, tavoitteellisuudesta ja markkinoinnilla vaikuttamisesta.

Ahkeran astangajoogaamisen lisäksi Pirittaa kiehtoo monipuolinen luonnossa liikkuminen, sekä maalla että merellä. Hänet voi bongata myös vaikkapa prätkän tai purjelaudan päältä.

Noora Aurila

Head of Sales Team

040 046 2710

noora.aurila@bauermedia.fi

Noora vetää sekä valtakunnallista myyntiryhmää että Helsingin menestyksekästä paikallismyyntitiimiä (Vuoden 2018 paikallinen myyntitiimi/RadioGaala).

Helsinkiläistyneen lohjalaisen arjessa parasta on asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin vastaaminen markkinoinnin keinoin, menestyminen yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa sekä tekemisen meininki.

Nooran taskut on täynnä kahden euron kolikoita, joita hän keräilee. Aina pitää olla myös reissu buukattuna, sillä Noora rakastaa matkustamista.

Harri Holmström

Myyntipäällikkö

050 671 51

harri.holmstrom@bauermedia.fi

Mainonnan päättäjät kivijalasta konserniin kautta maan arvostavat Harrin vankkaa ammattitaitoa ja osallistuvaa otetta tunnettuuden rakentamisessa. Harri on haluttu yhteistyökumppani aina kun pitää erottua kilpailijoista positiivisesti ja tuloksellisesti. Harri harrastaa suuria rotukissoja.

Marja Selle

Commercial Manager, Audio Branding

040 099 9845

marja.selle@bauermedia.fi

Marjan supervoimia ovat innostus, uteliaisuus, empatia ja mielikuvitus. Hän on erityisen kiinnostunut ihmisistä sekä tarinoista ja rakastaa rehellistä palautetta.

Vapaa-ajallaan Marja rentoutuu kuuntelemalla hyvää musiikkia, äänikirjaa tai viihdyttävää podcastia.

Juha Niva

Myyntijohtaja

040 502 3971

juha.niva@bauermedia.fi

Radio on kulkenut Juhan mukana nuoruusvuosista lähtien, jolloin koulupäivien jälkeinen aika kului monesti äidin työpaikalla, Yleisradion studioilla.

Sittemmin vankkaa kokemusta radion tuloksellisesta hyödyntämisestä eri toimialojen bisneshaasteiden voittamiseksi on kertynyt yli 14 vuoden ajalta. Jatkuva uudistuminen, tehokkuus ja analyyttisyys ovat Juhalle merkitseviä asioita.

Vapaa-aikaa Juha kuluttaa jäähalleissa kahvikuppi kädessään, perheen lasten jääurheilulajien parissa. Lätkä on junnuvuosista asti ollut lähellä sydäntä ja kuluu arkeen höntsäilymuodossa. Kesäisin hirsimökin kunnostaminen ja veneily ovat Juhalle tärkeitä juttuja.

Tomi Kuusela

Account Manager

040 550 1196

tomi.kuusela@bauermedia.fi

Kuusi vuotta Bauer Medialla työskennellyt Tomi on erityisen kiinnostunut liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista, ja näistä aiheista hän voisi myös keskustella loputtomasti. Vapaa-ajallaan kahden lapsen isä valmentaa ja kilpailee crossfitin parissa.

Lassi Liukkonen

Myyntipäällikkö

044 292 9932

lassi.liukkonen@bauermedia.fi

Lassi toimii Varsinais-Suomen alueen paikallismyyjänä. Kokenut radio-, media- ja markkinointialan ammattilainen suhtautuu intohimolla asiakastyöhön ja haluaa aina auttaa asiakkaan parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun.

Samalla intohimolla Lassi suhtautuu myös harrastuksiinsa: Kiss-yhtyeeseen liittyvään keräilyyn ja salibandyyn.

Leena Ojala

Yhteyspäällikkö

040 709 0727

leena.ojala@bauermedia.fi

Leena on turkulaistunut vantaalainen, jonka henkinen koti on yhä Englannissa.

Leenan lupaava ura kilpajuoksijana katkesi 13-vuotiaana Helsingin Kauppatorille, josta hän sai ensimmäisen huippuduuninsa ilmapallomyyjänä. Sen jälkeen Leena on toiminut pitkään media-alalla Varsinais-Suomen alueella ensin printtimediassa, digitaalisten mediaratkaisujen parissa ja nyt radiossa, joten hänellä on syvä ymmärrys muuttuvasta mediakentästä yli 15 vuoden ajalta.

Perheeseen kuuluvat kaksi melkein teini-ikäistä tytärtä sekä aviomies. Vapaa-ajalla Leena juoksee yksin pitkin Turun Aurajoen rantaa hiljaisuutta etsien. Talvella hän rentoutuu avannossa.

Jarno Stenberg

Account Manager

040 680 3740

jarno.stenberg@bauermedia.fi

Jarnosta ei pitänyt koskaan tulla myyjää, mutta niin vain on 10 vuotta vierähtänyt b2b-myynnin parissa. Mediakokemusta radion lisäksi on karttunut myös TV:n puolelta.

Jarno on työssään analyyttinen ja faktoihin nojautuva. Hän nauttii erityisesti myyntityön tarjoamista onnistumisista ja asiakkaiden auttamisesta.

Vapaa-ajallaan Jarno harrastaa ja seuraa urheilua, pyörittää perhearkea sekä haaveilee moottoripyörästä.

Salla Vainio

Yhteyspäällikkö

040 540 8626

salla.vainio@bauermedia.fi

Salla työskentelee mielellään inspiroivassa työyhteisössä, jossa hänen kaupallinen sekä luova otteensa pääsevät oikeuksiinsa. Työkokemusta Sallalle on karttunut sekä b2b- että b2c-puolilta, pääosin tekstiili- ja media-alalta.

Vapaa-aikansa Salla käyttää kuntonyrkkeilyyn ja tanssimiseen, lajeina mm. twerk & commercial dance. Hän innostuu uusien asioiden kokeilemisesta, liittyvät ne sitten urheiluun, ruoanlaittoon, muotiin tai sisustamiseen. Matkustaminen on lähellä Sallan sydäntä, tavoitteena on käydä joka vuosi uudessa paikassa.

Anne Sandström

Yhteyspäällikkö

040 535 5500

anne.sandstrom@bauermedia.fi

Anne on työssään monipuolinen ja kiinnostunut oppimaan uutta mistä kertoo se, että hän on sairaanhoitajan, sairaalatarvikebisneksen sekä ulkomainonnan parista siirtynyt radiomedian pariin. Bauer Medialla Anne aloitti noin kolme vuotta sitten Tampereen myyntitiimissä ja on sen jälkeen jatkanut ansiokasta myyntityötä Helsingin alueella.

Anne harrastaa golfia ja jonkin verran laskettelua sekä tennistä. Lisäksi hän haaveilee kiipeämisestä Kilimanjarolle.

Kimmo Suontausta

Myyntijohtaja

040 183 0149

kimmo.suontausta@bauermedia.fi

Kimmon kokemus ja asiantunteva palvelu auttavat sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yrityksiä pitämään itsestään (oikeanlaista) ääntä. Kimmon osaamisella kumppaneidemme myyntiä ja markkinointia viedään uudelle tasolle. Itsestään hän ei pidä niin paljoa meteliä, vaan viettää vapaa-aikaansa urheillen, pihatöitä tehden, kalastaen tai lukien, yleensä kuulokkeet audiosisältöineen korvilla.

Olli Simola

Myyntijohtaja

044 538 7939

olli.simola@bauermedia.fi

Asiakkaiden lisäksi Olli auttaa Tampereen huippumyyjiä pääsemään tavoitteisiinsa, ja useimmiten siinä riittää ihan vain tieltä pois pysyminen. Vapaa-ajalla Olli perheilee ja lukee paljon. Lisäksi harrastuksiin kuuluu sudokujen aloittaminen, squashpallon liikkeiden ennakointi ja penkkipunnerrus pienillä painoilla.

Markus Peterzéns

Account Manager

044 028 9457

markus.peterzens@bauermedia.fi

Markus pitää työssään huolta suora-asiakkaista valtakunnallisesti. Vapaa-aikansa hän viettää mieluiten saaristossa.

Kaisu Laine

Yhteyspäällikkö

040 657 4597

kaisu.laine@bauermedia.fi

Kaisua on luonnehdittu joskus ”luovuudestaan huolimatta asialliseksi”. Hyvän tilannetajun omaavan Kaisun mielestä parasta sekä työssä että vapaa-ajalla on ihmisten kohtaaminen.

Kaisu voimaantuu perheensä ja ystäviensä lisäksi myös joogasta, joka rauhoittaa ja pysäyttää antamalla energiaa arjen kiireeseen.

Mika Mustalahti

Myyntipäällikkö

040 095 7800

mika.mustalahti@bauermedia.fi

Mika on viettänyt koko 90-luvun alusta alkaneen työuransa radiossa.

Vapaalla ollessaan hän käy ympäri Suomen kannustamassa kentän laidalla tyttärensä salibandyjoukkuetta, Tampereen Classicia. Henkeen ja vereen Ilveksen mies myös lukee paljon ja käy kävelyllä koiransa kanssa. Tuorein harrastus on frisbeegolf.

Mikko Varis

Myyntijohtaja

040 869 1910

mikko.varis@bauermedia.fi

Mikko toimii Etelä-Karjalan alueella, ja hänelle asiakkaan etu on aina tärkeintä. Mikon saa kiinni kellon ajasta riippumatta, joten Mikon sanonta, ”Miut saa aina kiinni”, on siis totta! Jos sie jossain hyvää miestä tarviit, ni tässä siulle on sellainen!

Marja Tuominen-Leivo

Myyntipäällikkö

040 765 9552

marja.tuominen-leivo@bauermedia.fi

Marja on idearikas myyntipäällikkö Kouvolassa. Marjan kanssa voit pohtia paikallisen mainonnan viimeisimpiä trendejä ja valita niistä yrityksellenne sopivimmat vaihtoehdot. Älä mieti yksin! Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

Tuomas Immonen

Myyntijohtaja

040 095 9591

tuomas.immonen@bauermedia.fi

Tuomas on intohimoinen myynnin, markkinoinnin ja esimiestyön ammattilainen. Tuomakselle tärkeintä työssä on tyytyväinen asiakas ja pitkä yhteistyökumppanuus, joka mahdollistaa asiakkaan menestymisen. Vapaa-ajastaan Tuomas nauttii perheen kanssa aikaa viettäen, liikuntaa harrastaen ja kitaraa soittaen.

Timo Stark

Yhteyspäällikkö

040 839 8944

timo.stark@bauermedia.fi

Timo pelaa Oulun ykköskentässä, maaliahne snaipperi #17. Ystävät tuntevat Timon lempinimellä Tipi. Harrastejääkiekkoromantikkona tottelee myös markkinanimeä ”Höntsä”. Kertooko se pelitavasta - sitä Timo ei myönnä, mutta hän on rennolla ja vaatimattomalla asenteella elämään suhtautuva Oulun lahja maailmalle.

Timon vapaa-aika kuluu pitkälti kahden ihanan (huligaani)pojan juniorijääkiekon valmennuskuvioissa. Vaimonsa lisäksi rakastaa myös ottaa silloin tällöin palauttavan hiivan.

Cia Heritty

Asiakaspalvelujohtaja

050 077 7463

cia.heritty@bauermedia.fi

Cia on työskennellyt rakkaudesta radioon jo yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy kaupallisesta radiosta niin myynnistä, toimituksen puolelta kuin mainonnanhallinnastakin. Cia saa ilokseen johtaa Suomen suurinta ja ammattitaitoisinta radion suunnittelu- ja trafikointitiimiä. Cian mottona toimii: ”Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, ja mielellään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti”.

Heli Montonen

Suunnittelupäällikkö

050 539 6988

heli.montonen@bauermedia.fi

Helillä on kokemusta eri medioista jo yli 15 vuoden osalta, radio niistä ylitse muiden.

Töiden lisäksi Heli harrastaa liikuntaa, kuten kaikkea extremeä, mitä omien poikien kanssa voikaan keksiä,

ikuista sisustamista ja puutarhaa. Myös reissuun on aina välillä päästävä.

Niina Mäkinen

Trafiikkipäällikkö

040 143 9043

niina.makinen@bauermedia.fi

Niina on millintarkka tekijä, joka painaa aina menemään suurella sydämellä. Niinan päivä on onnistunut, jos se on pitänyt sisällään naurua.

Vapaa-ajalla tämä luonnonlapsi kirmaa metsiköissä perheen kanssa sekä matkustelee uteliaana tutkimaan maita ja mantuja. Niinan elämän mittainen tavoite on olla inspiroiva ja kannustava.

Annika Koistinen

Trafiikkisihteeri

044 741 7453

annika.koistinen@bauermedia.fi

Talousosastolta trafiikkisihteerin äitiyslomatuuraukseen siirtynyt Annika viihtyy hyvin numeroiden,

Excelien ja ihmisten parissa sekä innostuu uuden oppimisesta.

Ruuhkavuosien ja kolmen tytön harrastusten keskellä Annika lukee kirjoja, kuuntelee musiikkia ja liikkuu luonnossa. Annika nauttii elämästä, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Anne Karjala

Trafiikkisihteeri (Tre ja Pooki)

040 680 2744

anne.karjala@bauermedia.fi

Matematiikasta pitävä Anne rakastaa myös kirjoja ja kummitustarinoita. Anne viihtyy perheen ja ystävien parissa sekä luonnossa. Hän unelmoi ja nykyään myös toteuttaa unelmiaan.

Pasi Nurmi

Asiakkuusjohtaja

050 467 1000

pasi.nurmi@bauermedia.fi

Pasi vastaan valtakunnallisista mainostajista mm. Varsinais-Suomen alueella. Hänellä on mittava kokemus radiosta ja vahvaa näkemystä siitä, kuinka Bauer Median monipuolisella tuoteportfoliolla rakennetaan tuloksellisia markkinointiratkaisuja.

Pasin vapaa-aika kuluu kuntoilun merkeissä.

Heini Jokinen

Kampanjasuunnittelija

045 679 7169

heini.jokinen@bauermedia.fi

Saapuessaan ensimmäistä kertaa myynnin tuen osastolle Heini tunsi tulleensa kotiin. Mielenkiintoinen ala on herättänyt hänessä jatkuvan uuden oppimisen janon.

Heini on omien sanojensa mukaan surkea kokki, joka rakastaa hyviä kauhuelokuvia ja marmeladia.

Heli Järvinen

Trafiikki

041 442 0122

heli.jarvinen@bauermedia.fi

Heli rakastaa työssään tarvittavaa pikkutarkkuutta ja monipuolisuutta. Mikään päivä ei ole samanlainen. Helin sydäntä lähellä on kaikenlainen piirtäminen ja taide, kalastaminen, raskas musiikki, luonto, perhe sekä ystävät.

Katri Tammi

Trafiikki

041 535 9577

katri.tammi@bauermedia.fi

Katri on trafiikkimme peruskulmakivi, jolla on vuosikymmenien kokemus radion trafikoinnista. Tällä hetkellä Katrin vastuulla on Helsingin paikallismyynti.

Katri on kiinnostunut matkailusta ja harrastaa siitä haaveilua.

Merinna Virtanen

Trafiikkisihteeri

044 287 2494

merinna.virtanen@bauermedia.fi

Musiikkia, kirjoittamista, videopelejä ja lukemista harrastavaa Merinnaa kiinnostaa rikostutkinta, biologia, scifi ja yleinen nörtteily tietokoneiden parissa. Merinna luonnehtii itseään myös sanoilla: feministi-introvertti-kissamummo.

Päivi Harju

Reskontranhoitaja/AR-spesialisti

040 041 8989

paivi.harju@bauermedia.fi

Päivi vastaa Bauer Medialla laskutuksesta ja myyntireskontrasta. Taloushallinnon kokemusta jo pitkään kerryttänyt Päivi viihtyy hyvin numeroiden ja Excelien parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä.

Ruuhkavuosien keskellä Päivi palautuu luonnon helmassa koiran kanssa lenkkeillen, hyvän kirjan ja musiikin äärellä. Musiikki, sen monissa eri muodoissa, onkin ollut Päivin elämässä aina isossa roolissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat sisustaminen, kulttuuri ja matkustaminen.

Sari Pälviranta

Kampanjasuunnittelija

050 338 9489

sari.palviranta@bauermedia.fi

Sarilla on pitkä työkokemus media- ja mainostoimistoista sekä digimediatuotteiden ja -palveluiden myynnistä yritysasiakkaille.

Talvisin Sarin löytää usein uimahallilta tai autosta matkalla uimahallille kuskaamaan kilpauintia harrastavaa tytärtään treeneihin. Kesät kuluvat perheen kanssa merellä purjehtien ja järvellä veneillen.

Vapaa-ajalla Sari nauttii myös koiran kanssa lenkkeilystä, liikunnasta ja ystävien tapaamisesta

Minna Malinen

Trafiikki

050 351 4866

minna.malinen@bauermedia.fi

Minna hoitaa trafiikin ja kampanjasuunnittelun varmalla otteella. Vapaa-ajalla Minna lukee, kokkaa ja ulkoilee.

Maria Lehto

Data & Insight Strategist

050 382 0128

maria.lehto@bauermedia.fi

Pia Pelkonen

Director of Creative Audio

050 571 44 92

pia.pelkonen@bauermedia.fi

 

 

Katja Lahti

Head of Data & Insight

040 667 4003

katja.lahti@bauermedia.fi

Katja vastaa Bauer Mediassa datan, insightin ja vaikuttavuuden mittaamisen kehittämisestä, niin sisältöjen kuin mainonnankin osalta.

Katjalla on monipuolisesti kokemusta markkinoinnin strategisesta suunnittelusta sekä toiminnan kehittämisestä isojen mediatalojen myynti- ja Sales Operations -toiminnoissa. Vapaa-ajalla Katja rentoutuu mökillään askartaen, skandidekkareita lukien, sienimetsässä samoillen ja nuorten aikuisten lastensa elämänmenoa myötäeläen.

Reeta Haataja

Creative Producer

+358 40 681 5481

reeta.koskinen@bauermedia.fi

Reeta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta tuottamisesta. Luovien ratkaisujen parissa jo lähes viisi vuotta viihtynyt Reeta luottaa Nalle Puhin filosofiaan niin töissä kuin vapaa-ajalla, rakastaa ilmapalloja ja omaa pettämättömät organisointitaidot.

Maria Forsblom

Creative Producer

040 484 8198

maria.forsblom@bauermedia.fi

Maria toimii luovana suunnittelijana tuottajana sisältömarkkinointiratkaisujen parissa. Hän rakastaa radiota musiikin, puheen ja yhteisöllisyyden pyhän kolminaisuuden tähden. Maria on kulkenut pitkän ja polveilevan matkan median parissa eri rooleissa löytääkseen kutsumuksensa, mutta kun se löytyi, niin se oli sitten siinä.

Maria liikkuu aina, kun fiilis on kohdillaan, yrittää edelleen ystävystyä juoksemisen kanssa ja päästä tanssitunnille. Maria nauttii ex-tempore illanistujaisista hyvässä seurassa, viihtyy konserteissa ja elää matkustelulle, muttei kieltäydy koti-illoistakaan.

Lauri Domnick

Head of Audio Branding

044 700 4094

lauri.domnick@bauermedia.fi

Lauri on Bauer Median ääniguru, joka on jo 20 vuotta työskennellyt musiikin ja äänen sekä niihin liittyen eri yritysten asiakaskokemuksen parissa. Ääni on Laurille paitsi työ, myös intohimo. Hän on kiinnostunut sen monista vaikutuksista ihmisiin – myös itseensä.

Vapaa-aikansa Lauri viettää mieluiten kotimaan erämaissa kartta ja kompassi kädessään – poluilla tai niiden ulkopuolella.

Jatta Pihamaa

Creative

050 304 8386

jatta.pihamaa@bauermedia.fi

Jatta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta suunnittelusta. Kulttuurituottajan opintojen kautta radion maailmaan sukeltanut Jatta on utelias järjestelyfriikki, joka rakastaa jekuttelua ja innostuu ihan kaikesta.

Vellu Maurola

Audio Branding Specialist

040 543 80 63

vellu.maurola@bauermedia.fi

Vellu suunnittelee, luo, tuottaa ja innovoi kaikkea musiikkiin ja ääneen liittyvää kaupallista rajapintaa. Yli 20 vuoden kokemus musiikkibisneksestä luo hyvän pohjan tekemiselle. Hyvänä vastapainona lapsenomaisen innostuva luonne tuo mukaan ennakkoluulotonta ja luovaa ajattelua.
Vapaa-aikanaan Vellu viihtyy saunassa ja avannossa sekä studiossa omien musiikkiprojektiensa kimpussa. Motto joka kuvaa herraa parhaiten: Hyvällä sykkeellä, ilon kautta.

Jarno Kanninen

Account Manager

040 570 4123

jarno.kanninen@bauermedia.fi

Jarno on utelias ja helposti innostuva persoona, jonka into tarttuu helposti myös kanssaihmisiin.

Jarno hoitaa tehtävänsä aina reippaalla ja iloisella otteella. Hän myös tekee sen, minkä lupaa.

Työn ulkopuolella Jarno käy mielellään heittämässä frisbeegolfia ja potkimassa höntsäfudista.

Hermanni Seppälä

Content Director

050 557 1817

hermanni.seppala@bauermedia.fi

Hermanni on työskennellyt kymmenen vuotta Radio Novan ohjelmajohtajana sekä vuodesta 2014 lähtien Bauer Median sisältöjohtajana. Kokemusta on karttunut myös useilta muilta radiokanavilta.

Tuusulanjärven rannalla asuva Hermanni harrastaa veneilyä, salitreeniä ja koiransa, Bobby Ewingin, kanssa oleilua. Lisäksi perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta.

Hermannin motto: ”Kyllä me selvitään! Jos ei tänään, niin huomenna.”

Satu Sinisalo

Markkinointijohtaja

040 132 8777

satu.sinisalo@bauermedia.fi

Satu vastaa työkseen Bauer Median markkinoinnista. Hän inspiroituu työssään etenkin audioon ja tunnevaikuttamiseen liittyvistä sisällöistä ja tutkimusyhteistöistä. Satu on tiimipelaaja, joka luottaa yhteistyöhön ja tavoitteelliseen tekemiseen, tietysti pilke silmäkulmassa.

Vapaa-ajalla Satu on dekkareiden ja svenskpopin suurkuluttaja sekä pallopelien ja etenkin joukkueurheilun ystävä.

Hanna Kujala

Creative Producer

.

hanna.kujala@bauermedia.fi

Hanna on koulutukseltaan kulttuurituottaja sekä markkinoinnin tradenomi, jolla on vahva kaupallinen tausta muun muassa B2B-myynnistä ja tapahtumatuotannoista. Hän nauttii työssään luovana tuottajana etenkin asioiden organisoinnista. Vapaa-ajalla Hanna tanssii, käy salilla ja tapaa ystäviään sekä perhettään. Hannan kalenteri on usein buukattu täyteen ohjelmaa, mutta hän rentoutuu mielellään myös tv-sarjojen parissa.

Erkka Jaakkola

Kaupallinen johtaja

040 096 7679

erkka.jaakkola@bauermedia.fi

Erkan ihastus radioon syttyi vaihto-oppilasvuotenaan Seattlessa, jossa hän työskenteli puolen vuoden ajan iltapäiväjuontajana KTOY-kanavalla.

Kaupallisen radion parissa Erkka on työskennellyt yli 25 vuotta. Hänellä on vankka kokemus sekä paikallisilta että valtakunnallisilta radiokanavilta.

Vapaa-ajallaan Erkan harrastuksiin kuuluvat kodin pienet remontit, ruohonleikkuu sekä erilaiset miesten työt. Erkka nauttii hyvästä ruuasta ja punaviinistä sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Ismo Heikkilä

Luova johtaja

.

ismo.heikkila@bauermedia.fi

Myyntipalvelu

Alueradiot, Sastamala, Hämeenlinna

010 229 0400

alueradiot@alueradiot.fi

Marika Wolff

Myyntipäällikkö, Iskelmä Satakunta

045 327 5672

marika.wolff@iskelmasatakunta.fi

Eija Kölhi

Toimitusjohtaja, Iskelmä Porvoo

040 737 7750

radio.foni@kolumbus.fi

Ann-Mari Turunen

Marketing Production Manager

040 507 37 01

ann-mari.turunen@bauermedia.fi

Ann-Marilla on monivuotinen kokemus markkinoinnin koordinoinnista ja tapahtumatuotannoista. Yksi hänen vahvuuksistaan on kyky organisoida montaa asiaa kerrallaan ja tehdä yhteistyötä eri alojen osaajien kanssa. Vapaa-ajan viettoon kuuluvat ystävät, elokuvat sekä hyvä ruoka ja juoma. Mielen virkeänä pitää rakas poika, joka on hujahtanut jo täysi-ikäiseksi.

Katja Kaartinen

Yhteyspäällikkö

0400 178 381

katja.kaartinen@bauermedia.fi

Laajan mediakokemuksen omaava Katja rakastaa asiakkaiden markkinointihaasteiden pureskelua ja niihin luovien ratkaisujen löytämistä. Vapaa-ajallaan hän siirtelee huonekaluja, leikkii autoleikkejä ja joogaa. Kesäisin Katja muistuttaa mullassa möyrivää puutarhatonttua. Analyyttisyydestään huolimatta häntä voisi kutsua myös pilke silmäkulmassa kulkevaksi, sopivan häröksi tyypiksi.