Yhteystiedot

Me teemme päivittäin töitä,
jotta maailma kuulostaisi paremmalta

Näytä minulle tai

Mervi Kokkonen

Head of Sales Team

Pia Pelkonen

Head of Sales Team

Saana Lampinen

Head of Sales Team

Harri Holmström

Myyntipäällikkö

Sami Harjunkoski

Account Manager

Tomi Kuusela

Account Manager

Jarno Stenberg

Account Manager

Markus Peterzéns

Account Manager

Pasi Nurmi

Asiakkuusjohtaja

Jarno Kanninen

Account Manager

Sami Ragnell

Account Manager

Janne Turunen

Myyntijohtaja

Outi Ruuskanen

Account Manager

Suvi Roivainen

Account Manager

Tom Lohikoski

Talousjohtaja

040 516 1556

tom.lohikoski@bauermedia.fi

 

 

 

Antti Pehkonen

Head of Creative

0400 576 086

antti.pehkonen@bauermedia.fi

Antti vetää Creative Studion innostavaa ja intohimolla audion luoviin mahdollisuuksiin paneutuvaa tiimiä. Hän inspiroituu oivaltavista markkinointiteoista, joissa yhdistyy halutun kohderyhmän puhuttelu, ympäröivä kulttuuri sekä luova toteutus. Kroonisen juoksuharrastuksen ja yli kymmenen vuotta vanhan maratonennätysajan metsästämisen lisäksi Antti puuhastelee vapaa-ajat vanhalla maatilalla Saimaan saaressa.

Mervi Kokkonen

Head of Sales Team

040 561 8346

mervi.kokkonen@bauermedia.fi

Mervi on tiiminsä ja asiakkaidensa parissa työskentelystä nauttiva joukkuepelaaja, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteessa. Hän uskoo avoimen vuorovaikutuksen voimaan, aitouteen ja luovuuteen. Myyntityössä Mervin mielestä palkitsevinta on auttaa asiakkaita kasvattamaan heidän omaa myyntiään. Mitä haastavampi brief, sitä mukavampaa on Mervin mielestä lähteä ratkaisemaan sitä osaavan tiimin kanssa.

Vapaa-ajalla Mervi kirjoittaa blogia, valokuvaa ja ulkoilee espanjanvesikoiransa, Pepen, kanssa. Teini-ikäiset lapset pitävät huolen siitä, että elämässä riittää vauhtia. Vähintään kerran vuodessa Mervin pitää päästä lämpimään, mieluiten Ranskaan, jossa ilmasto on suotuisa, maisemat kauniita ja samppanja edullista.

Pia Pelkonen

Head of Sales Team

050 571 44 92

pia.pelkonen@bauermedia.fi

Pia toimii valtakunnallisessa myynnissä suora-asiakkaista vastaavan myyntiryhmän esihenkilönä. Vapaa-ajallaan hän palloilee eri lajien välillä, viimeisin hurahtaminen on tapahtunut padeliin. Vastapainona urheilulle Pia rentoutuu hyvän ruoan ja viinin avulla. Luonto ja ulkona liikkuminen ovat myös hänen sydäntään lähellä.

 

Saana Lampinen

Head of Sales Team

050 525 3252

saana.lampinen@bauermedia.fi

Saana rakastaa näköalapaikkaansa toimiessaan tiiviissä yhteistyössä tiiminsä kanssa asiakkaiden, mediatoimistojen ja mainostoimistojen kumppanina. Saana ei pelkää haasteita, vaan innostuu helposti uusista ideoista sekä tarttuu nopeasti tuumasta toimeen.

Vapaa-ajalla Saana rentoutuu tuunaamalla vanhoja huonekaluja ja remontoimalla erilaisia kohteita. Myös koripallo on vienyt mennessään. Kilpaurheilusta on siirrytty jo penkkiurheilun puolelle, mutta tunteet lajin ympärillä eivät ole kadonneet mihinkään.

Harri Holmström

Myyntipäällikkö

050 671 51

harri.holmstrom@bauermedia.fi

Mainonnan päättäjät kivijalasta konserniin kautta maan arvostavat Harrin vankkaa ammattitaitoa ja osallistuvaa otetta tunnettuuden rakentamisessa. Harri on haluttu yhteistyökumppani aina kun pitää erottua kilpailijoista positiivisesti ja tuloksellisesti. Harri harrastaa suuria rotukissoja.

Sami Harjunkoski

Account Manager

040 527 9895

sami.harjunkoski@bauermedia.fi

Myyntityöstä nauttivalle Samille on kertynyt monipuolinen työkokemus lähes kaikista mediaryhmistä.
Samin vapaa-aikaan kuuluvat tiiviisti perhe ja kaksi koiraa. Hän kuuntelee mielellään musiikkia ja lukee paljon, pääasiassa pohjoismaisia dekkareita, uutena tuttavuutena Sami on löytynyt äänikirjat. Oikeanlaisessa vireessä karaoke kiinnostaa, mutta rohkeutta tarttua mikkiin löytyy harvemmin. Kesällä Sami golfaa mielellään sekä kalastaa mökillä.

Tomi Kuusela

Account Manager

040 550 1196

tomi.kuusela@bauermedia.fi

Kuusi vuotta Bauer Medialla työskennellyt Tomi on erityisen kiinnostunut liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista, ja näistä aiheista hän voisi myös keskustella loputtomasti. Vapaa-ajallaan kahden lapsen isä valmentaa ja kilpailee crossfitin parissa.

Jarno Stenberg

Account Manager

040 680 3740

jarno.stenberg@bauermedia.fi

Jarnosta ei pitänyt koskaan tulla myyjää, mutta niin vain on 10 vuotta vierähtänyt b2b-myynnin parissa. Mediakokemusta radion lisäksi on karttunut myös TV:n puolelta.

Jarno on työssään analyyttinen ja faktoihin nojautuva. Hän nauttii erityisesti myyntityön tarjoamista onnistumisista ja asiakkaiden auttamisesta.

Vapaa-ajallaan Jarno harrastaa ja seuraa urheilua, pyörittää perhearkea sekä haaveilee moottoripyörästä.

Marja Selle

Commercial Manager, Audio Branding

040 099 9845

marja.selle@bauermedia.fi

Marjan supervoimia ovat innostus, uteliaisuus, empatia ja mielikuvitus. Hän on erityisen kiinnostunut ihmisistä sekä tarinoista ja rakastaa rehellistä palautetta.

Vapaa-ajallaan Marja rentoutuu kuuntelemalla hyvää musiikkia, äänikirjaa tai viihdyttävää podcastia.

Juha Niva

Myyntijohtaja

040 502 3971

juha.niva@bauermedia.fi

Radio on kulkenut Juhan mukana nuoruusvuosista lähtien, jolloin koulupäivien jälkeinen aika kului monesti äidin työpaikalla, Yleisradion studioilla.

Sittemmin vankkaa kokemusta radion tuloksellisesta hyödyntämisestä eri toimialojen bisneshaasteiden voittamiseksi on kertynyt yli 14 vuoden ajalta. Jatkuva uudistuminen, tehokkuus ja analyyttisyys ovat Juhalle merkitseviä asioita.

Vapaa-aikaa Juha kuluttaa jäähalleissa kahvikuppi kädessään, perheen lasten jääurheilulajien parissa. Lätkä on junnuvuosista asti ollut lähellä sydäntä ja kuluu arkeen höntsäilymuodossa. Kesäisin hirsimökin kunnostaminen ja veneily ovat Juhalle tärkeitä juttuja.

Markus Peterzéns

Account Manager

044 028 9457

markus.peterzens@bauermedia.fi

Markus pitää työssään huolta suora-asiakkaista valtakunnallisesti. Vapaa-aikansa hän viettää mieluiten saaristossa.

Lassi Liukkonen

Myyntipäällikkö

044 292 9932

lassi.liukkonen@bauermedia.fi

Lassi toimii Varsinais-Suomen alueen paikallismyyjänä. Kokenut radio-, media- ja markkinointialan ammattilainen suhtautuu intohimolla asiakastyöhön ja haluaa aina auttaa asiakkaan parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun.

Samalla intohimolla Lassi suhtautuu myös harrastuksiinsa: Kiss-yhtyeeseen liittyvään keräilyyn ja salibandyyn.

Leena Ojala

Yhteyspäällikkö

040 709 0727

leena.ojala@bauermedia.fi

Leena on turkulaistunut vantaalainen, jonka henkinen koti on yhä Englannissa.

Leenan lupaava ura kilpajuoksijana katkesi 13-vuotiaana Helsingin Kauppatorille, josta hän sai ensimmäisen huippuduuninsa ilmapallomyyjänä. Sen jälkeen Leena on toiminut pitkään media-alalla Varsinais-Suomen alueella ensin printtimediassa, digitaalisten mediaratkaisujen parissa ja nyt radiossa, joten hänellä on syvä ymmärrys muuttuvasta mediakentästä yli 15 vuoden ajalta.

Perheeseen kuuluvat kaksi melkein teini-ikäistä tytärtä sekä aviomies. Vapaa-ajalla Leena juoksee yksin pitkin Turun Aurajoen rantaa hiljaisuutta etsien. Talvella hän rentoutuu avannossa.

Noora Aurila

Myyntijohtaja

040 046 2710

noora.aurila@bauermedia.fi

Noora vastaa Helsingin menestyksekkäästä paikallismyyntitiimistä, joka on palkittu mm. Vuoden 2018 paikallisena myyntitiiminä.

Espoolaistuneen lohjalaisen arjessa parasta on asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin vastaaminen markkinoinnin keinoin, menestyminen yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa sekä tekemisen meininki.

Nooran taskut on täynnä kahden euron kolikoita, joita hän keräilee. Aina pitää olla myös reissu buukattuna, sillä Noora rakastaa matkustamista.

Pasi Nurmi

Asiakkuusjohtaja

050 467 1000

pasi.nurmi@bauermedia.fi

Pasi vastaan valtakunnallisista mainostajista mm. Varsinais-Suomen alueella. Hänellä on mittava kokemus radiosta ja vahvaa näkemystä siitä, kuinka Bauer Median monipuolisella tuoteportfoliolla rakennetaan tuloksellisia markkinointiratkaisuja.

Pasin vapaa-aika kuluu kuntoilun merkeissä.

Anne Sandström

Yhteyspäällikkö

040 535 5500

anne.sandstrom@bauermedia.fi

Anne on työssään monipuolinen ja kiinnostunut oppimaan uutta mistä kertoo se, että hän on sairaanhoitajan, sairaalatarvikebisneksen sekä ulkomainonnan parista siirtynyt radiomedian pariin. Bauer Medialla Anne aloitti noin kolme vuotta sitten Tampereen myyntitiimissä ja on sen jälkeen jatkanut ansiokasta myyntityötä Helsingin alueella.

Anne harrastaa golfia ja jonkin verran laskettelua sekä tennistä. Lisäksi hän haaveilee kiipeämisestä Kilimanjarolle.

Kimmo Suontausta

Myyntijohtaja

040 183 0149

kimmo.suontausta@bauermedia.fi

Kimmon kokemus ja asiantunteva palvelu auttavat sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yrityksiä pitämään itsestään (oikeanlaista) ääntä. Kimmon osaamisella kumppaneidemme myyntiä ja markkinointia viedään uudelle tasolle. Itsestään hän ei pidä niin paljoa meteliä, vaan viettää vapaa-aikaansa urheillen, pihatöitä tehden, kalastaen tai lukien, yleensä kuulokkeet audiosisältöineen korvilla.

Olli Simola

Myynti- ja äänituotantojohtaja

044 538 7939

olli.simola@bauermedia.fi

Asiakkaiden lisäksi Olli auttaa Tampereen huippumyyjiä pääsemään tavoitteisiinsa, ja useimmiten siinä riittää ihan vain tieltä pois pysyminen. Vapaa-ajalla Olli perheilee ja lukee paljon. Lisäksi harrastuksiin kuuluu sudokujen aloittaminen, squashpallon liikkeiden ennakointi ja penkkipunnerrus pienillä painoilla.

Jarno Kanninen

Account Manager

040 570 4123

jarno.kanninen@bauermedia.fi

Jarno on utelias ja helposti innostuva persoona, jonka into tarttuu helposti myös kanssaihmisiin.

Jarno hoitaa tehtävänsä aina reippaalla ja iloisella otteella. Hän myös tekee sen, minkä lupaa.

Työn ulkopuolella Jarno käy mielellään heittämässä frisbeegolfia ja potkimassa höntsäfudista.

Kaisu Laine

Yhteyspäällikkö

040 657 4597

kaisu.laine@bauermedia.fi

Kaisua on luonnehdittu joskus ”luovuudestaan huolimatta asialliseksi”. Hyvän tilannetajun omaavan Kaisun mielestä parasta sekä työssä että vapaa-ajalla on ihmisten kohtaaminen.

Kaisu voimaantuu perheensä ja ystäviensä lisäksi myös joogasta, joka rauhoittaa ja pysäyttää antamalla energiaa arjen kiireeseen.

Mika Mustalahti

Myyntipäällikkö

040 095 7800

mika.mustalahti@bauermedia.fi

Mika on viettänyt koko 90-luvun alusta alkaneen työuransa radiossa.

Vapaalla ollessaan hän käy ympäri Suomen kannustamassa kentän laidalla tyttärensä salibandyjoukkuetta, Tampereen Classicia. Henkeen ja vereen Ilveksen mies myös lukee paljon ja käy kävelyllä koiransa kanssa. Tuorein harrastus on frisbeegolf.

Mikko Varis

Myyntijohtaja

040 869 1910

mikko.varis@bauermedia.fi

Mikko toimii Etelä-Karjalan alueella, ja hänelle asiakkaan etu on aina tärkeintä. Mikon saa kiinni kellon ajasta riippumatta, joten Mikon sanonta, ”Miut saa aina kiinni”, on siis totta! Jos sie jossain hyvää miestä tarviit, ni tässä siulle on sellainen!

Marja Tuominen-Leivo

Myyntipäällikkö

040 765 9552

marja.tuominen-leivo@bauermedia.fi

Marja on idearikas myyntipäällikkö Kouvolassa. Marjan kanssa voit pohtia paikallisen mainonnan viimeisimpiä trendejä ja valita niistä yrityksellenne sopivimmat vaihtoehdot. Älä mieti yksin! Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

Tuomas Immonen

Myyntijohtaja

040 095 9591

tuomas.immonen@bauermedia.fi

Tuomas on intohimoinen myynnin, markkinoinnin ja esimiestyön ammattilainen. Tuomakselle tärkeintä työssä on tyytyväinen asiakas ja pitkä yhteistyökumppanuus, joka mahdollistaa asiakkaan menestymisen. Vapaa-ajastaan Tuomas nauttii perheen kanssa aikaa viettäen, liikuntaa harrastaen ja kitaraa soittaen.

Timo Stark

Yhteyspäällikkö

040 839 8944

timo.stark@bauermedia.fi

Timo pelaa Oulun ykköskentässä, maaliahne snaipperi #17. Ystävät tuntevat Timon lempinimellä Tipi. Harrastejääkiekkoromantikkona tottelee myös markkinanimeä ”Höntsä”. Kertooko se pelitavasta - sitä Timo ei myönnä, mutta hän on rennolla ja vaatimattomalla asenteella elämään suhtautuva Oulun lahja maailmalle.

Timon vapaa-aika kuluu pitkälti kahden ihanan (huligaani)pojan juniorijääkiekon valmennuskuvioissa. Vaimonsa lisäksi rakastaa myös ottaa silloin tällöin palauttavan hiivan.

Cia Heritty

Asiakaspalvelujohtaja

050 077 7463

cia.heritty@bauermedia.fi

Cia on työskennellyt rakkaudesta radioon jo yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy kaupallisesta radiosta niin myynnistä, toimituksen puolelta kuin mainonnanhallinnastakin. Cia saa ilokseen johtaa Suomen suurinta ja ammattitaitoisinta radion suunnittelu- ja trafikointitiimiä. Cian mottona toimii: ”Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, ja mielellään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti”.

Heli Montonen

Suunnittelupäällikkö

050 539 6988

heli.montonen@bauermedia.fi

Helillä on kokemusta eri medioista jo yli 15 vuoden osalta, radio niistä ylitse muiden.

Töiden lisäksi Heli harrastaa liikuntaa, kuten kaikkea extremeä, mitä omien poikien kanssa voikaan keksiä,

ikuista sisustamista ja puutarhaa. Myös reissuun on aina välillä päästävä.

Niina Mäkinen

Trafiikkipäällikkö

040 143 9043

niina.makinen@bauermedia.fi

Niina on millintarkka tekijä, joka painaa aina menemään suurella sydämellä. Niinan päivä on onnistunut, jos se on pitänyt sisällään naurua.

Vapaa-ajalla tämä luonnonlapsi kirmaa metsiköissä perheen kanssa sekä matkustelee uteliaana tutkimaan maita ja mantuja. Niinan elämän mittainen tavoite on olla inspiroiva ja kannustava.

Annika Koistinen

Trafiikkisihteeri

044 741 7453

annika.koistinen@bauermedia.fi

Talousosastolta trafiikkisihteerin äitiyslomatuuraukseen siirtynyt Annika viihtyy hyvin numeroiden,

Excelien ja ihmisten parissa sekä innostuu uuden oppimisesta.

Ruuhkavuosien ja kolmen tytön harrastusten keskellä Annika lukee kirjoja, kuuntelee musiikkia ja liikkuu luonnossa. Annika nauttii elämästä, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Anne Karjala

Trafiikkisihteeri (Tre ja Pooki)

040 680 2744

anne.karjala@bauermedia.fi

Matematiikasta pitävä Anne rakastaa myös kirjoja ja kummitustarinoita. Anne viihtyy perheen ja ystävien parissa sekä luonnossa. Hän unelmoi ja nykyään myös toteuttaa unelmiaan.

Sami Ragnell

Account Manager

045 657 5860

sami.ragnell@bauermedia.fi

Sami on loputtoman utelias ajattelija, joka kulkee aina pieni pilke silmäkulmassa. Hän on vahvimmillaan päästessään ratkaisemaan asiakkaan ongelmia.

Vapaa-ajallaan Sami harrastaa golfia ja pyrkii pitämään vaimonsa tyytyväisenä.

Heini Jokinen

Kampanjasuunnittelija

045 679 7169

heini.jokinen@bauermedia.fi

Saapuessaan ensimmäistä kertaa myynnin tuen osastolle Heini tunsi tulleensa kotiin. Mielenkiintoinen ala on herättänyt hänessä jatkuvan uuden oppimisen janon.

Heini on omien sanojensa mukaan surkea kokki, joka rakastaa hyviä kauhuelokuvia ja marmeladia.

Heli Järvinen

Trafiikki

041 442 0122

heli.jarvinen@bauermedia.fi

Heli rakastaa työssään tarvittavaa pikkutarkkuutta ja monipuolisuutta. Mikään päivä ei ole samanlainen. Helin sydäntä lähellä on kaikenlainen piirtäminen ja taide, kalastaminen, raskas musiikki, luonto, perhe sekä ystävät.

Katri Tammi

Trafiikki

041 535 9577

katri.tammi@bauermedia.fi

Katri on trafiikkimme peruskulmakivi, jolla on vuosikymmenien kokemus radion trafikoinnista. Tällä hetkellä Katrin vastuulla on Helsingin paikallismyynti.

Katri on kiinnostunut matkailusta ja harrastaa siitä haaveilua.

Merinna Virtanen

Trafiikkisihteeri

044 287 2494

merinna.virtanen@bauermedia.fi

Musiikkia, kirjoittamista, videopelejä ja lukemista harrastavaa Merinnaa kiinnostaa rikostutkinta, biologia, scifi ja yleinen nörtteily tietokoneiden parissa. Merinna luonnehtii itseään myös sanoilla: feministi-introvertti-kissamummo.

Päivi Harju

Reskontranhoitaja/AR-spesialisti

040 041 8989

paivi.harju@bauermedia.fi

Päivi vastaa Bauer Medialla laskutuksesta ja myyntireskontrasta. Taloushallinnon kokemusta jo pitkään kerryttänyt Päivi viihtyy hyvin numeroiden ja Excelien parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä.

Ruuhkavuosien keskellä Päivi palautuu luonnon helmassa koiran kanssa lenkkeillen, hyvän kirjan ja musiikin äärellä. Musiikki, sen monissa eri muodoissa, onkin ollut Päivin elämässä aina isossa roolissa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat sisustaminen, kulttuuri ja matkustaminen.

Sari Pälviranta

Kampanjasuunnittelija

050 338 9489

sari.palviranta@bauermedia.fi

Sarilla on pitkä työkokemus media- ja mainostoimistoista sekä digimediatuotteiden ja -palveluiden myynnistä yritysasiakkaille.

Talvisin Sarin löytää usein uimahallilta tai autosta matkalla uimahallille kuskaamaan kilpauintia harrastavaa tytärtään treeneihin. Kesät kuluvat perheen kanssa merellä purjehtien ja järvellä veneillen.

Vapaa-ajalla Sari nauttii myös koiran kanssa lenkkeilystä, liikunnasta ja ystävien tapaamisesta

Minna Malinen

Trafiikki

050 351 4866

minna.malinen@bauermedia.fi

Minna hoitaa trafiikin ja kampanjasuunnittelun varmalla otteella. Vapaa-ajalla Minna lukee, kokkaa ja ulkoilee.

Maria Lehto

Insight Strategist

050 382 0128

maria.lehto@bauermedia.fi

Janne Turunen

Myyntijohtaja

040 765 4919

janne.turunen@bauermedia.fi

Janne on toiminut Bauer Medialla pienten ja keskisuurten sekä paikallisten että valtakunnallisten brändien ja asiakkaiden parissa. Toimiminen monenlaisten yritysten kanssa on tuonut vahvaa ymmärrystä erilaisten toimialojen liiketoiminnasta ja liiketoimintamalleista.

Jannella on laaja näkemys erilaisten ratkaisukokonaisuuksien toimivuudesta sekä tuloksellisen markkinoinnin edellytyksistä.

Katja Lahti

Strategiapäällikkö

040 667 4003

katja.lahti@bauermedia.fi

Katja työskentelee Bauer Median myynnissä ja myynnin kehityksessä. Hän tuo strategista ajattelua sekä työkaluja asiakastyöskentelyyn ja suunnittelee audiota hyödyntäviä ratkaisuja asiakkaillemme.
Katja on utelias ymmärtämään kulutuskäyttäytymisen ja valintojen motiiveja sekä seuraamaan trendejä ja ilmiöitä. Valinnat vuoden prosessoriksi ja tukipilariksi kuvastavat hyvin hänen rooliaan Bauerin työyhteisössä.
Työn lisäksi hänet pitää vauhdissa kaksi teiniä, mökki Sysmässä ikuisuusprojekteineen sekä haaveilu matkoista lämpimiin kohteisiin.”

Reeta Haataja

Creative Producer

+358 40 681 5481

reeta.koskinen@bauermedia.fi

Reeta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta tuottamisesta. Luovien ratkaisujen parissa jo lähes viisi vuotta viihtynyt Reeta luottaa Nalle Puhin filosofiaan niin töissä kuin vapaa-ajalla, rakastaa ilmapalloja ja omaa pettämättömät organisointitaidot.

Maria Forsblom

Creative Producer

040 484 8198

maria.forsblom@bauermedia.fi

Maria toimii luovana suunnittelijana tuottajana sisältömarkkinointiratkaisujen parissa. Hän rakastaa radiota musiikin, puheen ja yhteisöllisyyden pyhän kolminaisuuden tähden. Maria on kulkenut pitkän ja polveilevan matkan median parissa eri rooleissa löytääkseen kutsumuksensa, mutta kun se löytyi, niin se oli sitten siinä.

Maria liikkuu aina, kun fiilis on kohdillaan, yrittää edelleen ystävystyä juoksemisen kanssa ja päästä tanssitunnille. Maria nauttii ex-tempore illanistujaisista hyvässä seurassa, viihtyy konserteissa ja elää matkustelulle, muttei kieltäydy koti-illoistakaan.

Lauri Domnick

Head of Audio Branding

044 700 4094

lauri.domnick@bauermedia.fi

Lauri on Bauer Median ääniguru, joka on jo 20 vuotta työskennellyt musiikin ja äänen sekä niihin liittyen eri yritysten asiakaskokemuksen parissa. Ääni on Laurille paitsi työ, myös intohimo. Hän on kiinnostunut sen monista vaikutuksista ihmisiin – myös itseensä.

Vapaa-aikansa Lauri viettää mieluiten kotimaan erämaissa kartta ja kompassi kädessään – poluilla tai niiden ulkopuolella.

Jatta Pihamaa

Creative

050 304 8386

jatta.pihamaa@bauermedia.fi

Jatta vastaa asiakkaiden sisältömarkkinointiratkaisujen luovasta suunnittelusta. Kulttuurituottajan opintojen kautta radion maailmaan sukeltanut Jatta on utelias järjestelyfriikki, joka rakastaa jekuttelua ja innostuu ihan kaikesta.

Vellu Maurola

Audio Branding Specialist

040 543 80 63

vellu.maurola@bauermedia.fi

Vellu suunnittelee, luo, tuottaa ja innovoi kaikkea musiikkiin ja ääneen liittyvää kaupallista rajapintaa. Yli 20 vuoden kokemus musiikkibisneksestä luo hyvän pohjan tekemiselle. Hyvänä vastapainona lapsenomaisen innostuva luonne tuo mukaan ennakkoluulotonta ja luovaa ajattelua.
Vapaa-aikanaan Vellu viihtyy saunassa ja avannossa sekä studiossa omien musiikkiprojektiensa kimpussa. Motto joka kuvaa herraa parhaiten: Hyvällä sykkeellä, ilon kautta.

Hermanni Seppälä

Content Director

050 557 1817

hermanni.seppala@bauermedia.fi

Hermanni on työskennellyt kymmenen vuotta Radio Novan ohjelmajohtajana sekä vuodesta 2014 lähtien Bauer Median sisältöjohtajana. Kokemusta on karttunut myös useilta muilta radiokanavilta.

Tuusulanjärven rannalla asuva Hermanni harrastaa veneilyä, salitreeniä ja koiransa, Bobby Ewingin, kanssa oleilua. Lisäksi perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta.

Hermannin motto: ”Kyllä me selvitään! Jos ei tänään, niin huomenna.”

Erkka Jaakkola

Kaupallinen johtaja

040 096 7679

erkka.jaakkola@bauermedia.fi

Erkan ihastus radioon syttyi vaihto-oppilasvuotenaan Seattlessa, jossa hän työskenteli puolen vuoden ajan iltapäiväjuontajana KTOY-kanavalla.

Kaupallisen radion parissa Erkka on työskennellyt yli 25 vuotta. Hänellä on vankka kokemus sekä paikallisilta että valtakunnallisilta radiokanavilta.

Vapaa-ajallaan Erkan harrastuksiin kuuluvat kodin pienet remontit, ruohonleikkuu sekä erilaiset miesten työt. Erkka nauttii hyvästä ruuasta ja punaviinistä sekä matkustelusta perheensä kanssa.

Satu Sinisalo

B2B Marketing & Sales Development Manager

040 132 8777

satu.sinisalo@bauermedia.fi

Satu vastaa b2b-toimistamme ja vetää myynninkehitystiimiä. Hän inspiroituu työssään etenkin audioon ja tunnevaikuttamiseen liittyvistä sisällöistä ja tutkimusyhteistöistä. Satu on tiimipelaaja, joka luottaa yhteistyöhön ja tavoitteelliseen tekemiseen, tietysti pilke silmäkulmassa.

Vapaa-ajalla Satu on dekkareiden ja svenskpopin suurkuluttaja sekä pallopelien ja etenkin joukkueurheilun ystävä.

Veikko Halonen

Yhteyspäällikkö

050 558 85 42

veikko.halonen@bauermedia.fi

Veikon työhistoria mediamyynnin parissa on alkanut vuonna 1993, ja kokemusta in karttunut sekä tv että radiokentästä. Tällä hetkellä toiminta-alueena on Joensuu. Työssään Veikon tavoitteena on asiakkaalle sopivan ratkaisun löytäminen. Vapaa-aika kuluu musiikin parissa rumpuja rock-pop bändissä soittaen. Veikko liikkuu sään mukaan joko kävellen, juosten, rullaluistimilla tai suksilla.

Sami Tenkanen

Toimitusjohtaja

040 045 5635

sami.tenkanen@bauermedia.fi

Sami on kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen, joka pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikkakin myös numerot ja Excel-taulukot ovat hänen sydäntään lähellä.

Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Ismo Heikkilä

Luova johtaja

.

ismo.heikkila@bauermedia.fi

Myyntipalvelu

Alueradiot, Sastamala, Hämeenlinna

010 229 0400

alueradiot@alueradiot.fi

Marika Wolff

Myyntipäällikkö, Iskelmä Satakunta

045 327 5672

marika.wolff@iskelmasatakunta.fi

Eija Kölhi

Toimitusjohtaja, Iskelmä Porvoo

040 737 7750

radio.foni@kolumbus.fi

Ann-Mari Turunen

Markkinointikoordinaattori

040 507 37 01

ann-mari.turunen@bauermedia.fi

Positiivisella, pitkäpinnaisella ja ahkeralla Ann-Marilla on monivuotinen kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Yksi hänen vahvuuksistaan on kyky organisoida montaa asiaa kerrallaan, siksi erilaiset tapahtumat ja niiden järjestäminen ovat vieneet mukanaan. Ann-Mari lähtee epäröimättä moneen asiaan mukaan. Vapaa-ajan viettoon kuuluvat ystävät, elokuvat sekä hyvä ruoka ja juoma. Mielen virkeänä pitää rakas teinipoika.

Katja Kaartinen

Yhteyspäällikkö

0400 178 381

katja.kaartinen@bauermedia.fi

Laajan mediakokemuksen omaava Katja rakastaa asiakkaiden markkinointihaasteiden pureskelua ja niihin luovien ratkaisujen löytämistä. Vapaa-ajallaan hän siirtelee huonekaluja, leikkii autoleikkejä ja joogaa. Kesäisin Katja muistuttaa mullassa möyrivää puutarhatonttua. Analyyttisyydestään huolimatta häntä voisi kutsua myös pilke silmäkulmassa kulkevaksi, sopivan häröksi tyypiksi.

Toni Rouvinen

Myyntipäällikkö

044 590 25 64

toni.rouvinen@bauermedia.fi

Toni vastaa työkseen Etelä-Savon alueen mainoskampanjoista. Itsekin sekoitus karjalaista ja savolaista syntyperää oleva Toni harrastaa vapaa-ajallaan valokuvausta, elokuvia ja kuntosalia vaimon kanssa. Matkailu, vieraat kulttuurit ja historia ovat niin ikään Tonin intohimon kohteita.

Elsa Kalervo

Digital Audio Manager

-

elsa.kalervo@bauermedia.fi

Elsa on työskennellyt sanojen ja äänen parissa ensimmäisestä palkkakuitistaan lähtien ja radion parissa on vierähtänyt lähes vuosikymmen. Viestinnän maisterina hänellä on vahva osaaminen ja ymmärrys ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Bauer Medialla Elsa kehittää podcast-liiketoimintaa. Vapaa-ajallaan hän tykkää olla muiden heiteltävänä, kiipeillä verhoissa ja hengailla väärinpäin, eli harrastaa sirkusakrobatiaa.

Marja-Liisa Ilovaara

Myyntipäällikkö

044 590 2560

marja-liisa.ilovaara@bauermedia.fi

Marja-Liisa on toiminut reilut 35 vuotta kotimaisten paikallismedioiden parissa ja tuntee hyvin eri medioiden vahvuudet. Viimeiset reilut 10 vuotta hänelle on karttunut kokemusta radiokentästä. Hän innostuu helposti monista erilaisista ja hienoista asiakkaan tarpeisiin rakennetuista markkinointi mahdollisuuksista.

Marja-Liisa on aiemmin harrastanut parikymmentä vuotta aktiivisesti kilpakeilailua jopa maajoukkue edustustasolla ja tänäkin päivänä keilailu on hänen lempiharratuksiaan. Hän rakastaa kaikkea kiiltävää, glitteriä ja blin blingiä. Kesäisin hänet löytää helposti oman Yamaha Drag Star 1100 moottoripyörän selästä kurvailemassa kauniita Suomen mutkateitä

Petri Manninen

Yhteyspäällikkö

044 098 00 89

petri.manninen@bauermedia.fi

Petri vahvistaa Bauer Median Keski-Suomen alueen myyntitiimiä. Työssä Petriä ajaa eteenpäin vahva halu tarjota radiokentän entisestään kasvavia mahdollisuuksia mainostajille. Entinen maajoukkuetason salibandyn pelaaja, jonka voi nähdä edelleen hikoilemassa joko lajin parissa tai tenniksen ja kuntosalin puolella. Kahden tyttären isä, jonka muu vapaa-aika kuluu penkkiurheilun parissa.

Kari Pohjonen

Myyntipäällikkö

040 052 26 03

kari.pohjonen@bauermedia.fi

Katja Nygård

Communications Manager

044 491 83 66

katja.nygard@bauermedia.fi

Katja vastaa Bauer Medialla sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä natiivisisällöistä. Työpäivät sisältävät muun muassa viestinnän suunnittelua ja toteuttamista yhdessä eri osastojen kanssa sekä kiinnostavien natiivisisältöjen tuottamista asiakkaiden eri tarpeisiin.

Vapaalla ollessaan Katja tavoittelee täydellistä ärsyketyhjiötä ja hiljaisuuden tilaa, mutta kahden lapsen äitinä ja kahden lemmikkikanin huoltajana se harvemmin onnistuu. Työltä ja nukkumiselta ylijäänyt aika kuluu aikuisopiskelijana sekä eri liikuntahallien väliä risteillen ja mokkapaloja leipoen.

 

Susanna Nurmi

Aluejohtaja

044 590 25 57

susanna.nurmi@mediatakojat.fi

Susanna vastaa Satakunnan alueen myynnistä ja tiimistä. Hän on nuoresta ´plikasta´ lähtien ollut töissä median parissa, radiossa yli 25 vuotta. Susanna on kiinnostunut ihmisistä, viihtyy asiakkaiden kanssa ja haluaa palvella heitä hyvin. Positiivisuus, into, ammattitaito, idearikkaus ja luovuus ajavat häntä eteenpäin. Vapaa-ajalla Susannan voi löytää golfkentältä tai puhelimesta, koska ”aina on aikaa ottaa yksi puhelu…”

Riikka Reunanen

Kehitysjohtaja

050 587 8775

riikka.reunanen@bauermedia.fi

Riikka Reunanen toimii Bauer Medialla kehitysjohtajana. Hän on luovasti ja strategisesti ajatteleva kaupallisen puolen moniosaaja, jonka löytää varmimmin uusien liiketoimintamallien kimpusta.

Riikan sydäntä ovat lähellä sauna, bingo ja retkeilyauto Teuvo. Erilaisista käsitöistä, remontoinnista ja puutarhanhoidosta hän innostuu monipuolisesti, tosin maksimissaan kahden viikon ajaksi.

Kotipesää Riikka pitää Audio Branding tiimissä.

Laura Björkskog

Head of Digital Ad Operations

050 431 8094

laura.bjorkskog@bauermedia.fi

Laura vetää ohjelmallisen audion ja digiaudion kehitystyötä yhdessä Pohjoismaisten kollegoidensa kanssa. Hän on työskennellyt digitaalisten markkinapaikkojen parissa yli kymmenen vuotta ja uskoo yhdessä oppimiseen ja tekemiseen. Laura tarkastelee mielellään sukupolvi Z:n ja milleniaalien suhdetta mediaan ja inspiroituu oivaltavista podcasteista ja markkinoinnin automaatiosta. Vapaa-ajallaan Laura harrastaa pieniä pintaremontteja, viihtyy luonnossa lenkkipolulla sekä hevosten parissa ja rakastaa ruokaa, herkuttelua ja hyviä dekkarisarjoja.

Sami Mollgren

Digital Business Developer

040 516 4809

sami.mollgren@bauermedia.fi

Nuorekkaasta iästään huolimatta Sami on viettänyt kaupallisen radion parissa erilaisissa tehtävissä jo neljännesvuosisadan. Sami liikkuu yleensä paikasta toiseen kävellen tai potkulaudalla. Sami viihtyy työajan lisäksi myös vapaa-ajallaan verkossa, jossa tavoittaa koko maailman ja samalla on koko maailman tavoitettavissa.

Minna Kotkamaa

yhteyspäällikkö

050 566 42 33

minna.kotkamaa@bauermedia.fi

Mari Nevala

Äänituotantopäällikkö

040 726 84 76

mari.nevala@bauermedia.fi

Viivi Korkiatupa

yhteyspäällikkö

050 559 94 99

viivi.korkiatupa@bauermedia.fi

Viivillä on monipuolinen tausta myynnin, markkinoinnin ja tapahtumatuottamisen tehtävistä. Hänellä on myös pitkä kokemus erilaisten kehittämisprojektien suunnittelusta ja johtamisesta.

Tällä oululaistuneella naisella virtaa suonissa eteläpohjalainen veri ja kaikessa tekemisessä sykkii voimakas tahtotila tuottaa onnistuneita ratkaisuja asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Viivi syttyy asiakkaiden auttamisesta. Hän haluaa rakentaa pitkäjänteisiä kumppanuuksia ja kulkea asiakkaan rinnalla luotettavana audiomainonnan asiantuntijana.

Vapaa-ajalla Viivi viettää aikaa perheen kanssa, kuntoilee ja mökkeilee. Musiikin kuuntelu ja uppoutuminen elokuvien/sarjojen maailmaan kuuluvat myös lempipuuhiin.

Taru Siromaa

kampanjasuunnittelija

044 491 51 70

taru.siromaa@bauermedia.fi

Janna Salo

Yhteyspäällikkö

044 427 2088

janna.salo@bauermedia.fi

Hyväntuulinen Janna rakastaa työtään markkinoinnin, median ja ihmisten parissa. Hänelle tuottaa suurta iloa onnistua löytämään ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Terve maalaisjärki kehittyi jo varhain Jannan kasvaessa pienessä kylässä metsän ja pellon välissä. Puhe on reipas sekoitus Rauman ja Porin murretta, ja hän onkin tottunut siihen, että ihmiset pyytävät häntä aina toisinaan puhumaan hitaammin ja ”suomeksi”.

Vapaa-ajallaan Janna viihtyy tilkkupeittoprojektinsa parissa ja myös maanpuolustuskurssit ovat lähellä sydäntä.

Sari Vaitovaara

kampanjasuunnittelija

040 7053 753

sari.vaitovaara@bauermedia.fi

Jan Kumlin

Director, Digital Advertising Technology

040 550 6763

jan.kumlin@bauermedia.fi

Jan on osa Bauer Media Audion UK:n organisaatiota, jossa hän vastaa kaikkien maiden digitaalisesta audiomainosteknologiasta. Janilla on pitkä kokemus digitaalisesta mainonnasta; vuosien aikana on kertynyt kokemusta niin mediamyynnin kuin teknologian markkinoinninkin eri alueilta. Työssä häntä kiehtoo kansainvälinen yhteistyö eri maiden ja teknologiakumppaneiden kanssa. Muuttuva digitaalinen mainosmarkkina edellyttää aktiivista liiketoiminnan kehittämistä ja automaation lisäämistä, mikä pitää miehen sopivan kiireisenä.

Vapaa-ajan Jan viettää perheensä ja ystäviensä kanssa. Törmäät häneen todennäköisimmin lenkkipolulla, veneilemässä ulkosaaristossa tai livekeikoilla.

Outi Ruuskanen

Account Manager

050 531 1446

outi.ruuskanen@bauermedia.fi

Outi inspiroituu ihmisistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Hän nauttii, kun voi tuoda näkökulmia ja ratkaisuehdotuksia asiakkaiden haasteisiin.

Outille kahvi on tärkeää – etenkin aamuisin. Myös perhe, ystävät, matkustelu, herkuttelu, mökkeily ja kaikki muu mahdollinen ihana, mitä elämässä on, saavat Outin sydämen sykkimään.

Suvi Roivainen

Account Manager

+358 44 0799 855

suvi.roivainen@bauermedia.fi

Suvi on positiivinen, kunnianhimoinen, asiakaslähtöinen ja sitoutunut tekemisen kehittäjä, jonka mielestä kaikesta voi aina oppia jotain.
Suvilla on pitkä tausta erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä ja asiakkaillensa hän haluaa olla arvokas ja luotettava pelipari. Vapaa-ajallaan hänet löytää useimmiten säästä huolimatta jostakin ulkopuuhasta tai rakkaan perheen parista.

Sanna Sumén

Yhteyspäällikkö

040 501 4591

sanna.sumen@bauermedia.fi

Tämä pohjoisen paluumuuttaja sykkii silkkaa tarmoa ja tahdonvoimaa. 20-vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä ovat luoneet hyvän pelisilmän asiakaslähtöisien ratkaisujen löytämiseen.

Vapaa-aika täyttyy kolmen ”koiralapsen” kanssa harrastamisesta ja urheilusta. Ja aivan kuten työssään, eläen ja hengittäen sitä täydellä sydämellä.

Johanna Halkola

Johtaja, strategia ja yhteiskuntasuhteet

+358 50 3779836

johanna.halkola@bauermedia.fi

Johanna vastaa Bauer Median strategiasta ja yhteiskuntasuhteista. Johtoryhmään hän tuo myös juridiikan näkökulman.

Johannaa vie eteenpäin halu tietää ja ymmärtää jatkuvasti enemmän. Hän motivoituu yhdessä tekemisestä, jossa jokainen laittaa oman osaamisensa likoon. Johanna tykkää myös tietoon pohjautuvasta päätöksenteosta, jota edeltää monisävyinen ja innostunut keskustelu.

Energiaa Johanna saa tanssimisesta ja meren äärellä retkeilystä.

Elviira Suokas

Creative Producer

+358 40 5082277

elviira.suokas@bauermedia.fi

Elviira vastaa kaupallisten tuotantojen etenemisestä ja toimii linkkinä asiakkaiden sekä eri osastojen välillä ja varmistaa, että kampanjat saadaan maaliin parhaalla mahdollisella tavalla. Elviira inspiroituu pintaa syvällisemmistä keskusteluista, musiikista, teatterista ja hämmentävistä elokuvista. Elviiran harrastuksiin kuuluvat vieraiden koirien ihailu ja omasta koirasta haaveileminen. Festarit sekä uusista makuelämyksistä nauttiminen kuuluvat myös hänen kiinnostuksenkohteisiinsa.

Camilla Vallin

Yhteyspäällikkö

+358 44 493 8100

camilla.vuorio@bauermedia.fi

Camilla on pirteä ja iloinen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, joka rakastaa syvällisiä keskusteluita. Paras palkinto hänelle työstä on, kun saa auttaa asiakkaita ja voi samalla tuoda hyvää mieltä sekä iloa ihmisten päiviin. Vapaa-aikana Camillan löytää joko lenkkipolulta tai kuntosalilta, ja musiikki kuuluu silloin olennaisena osana treeniin ja stressinpoistoon.

-

 

Sami Blomqvist

Yhteyspäällikkö

044 530 5196

sami.blomqvist@bauermedia.fi

Sami on keskustelija, jolla on paljon ajatuksia, näkemystä ja ennen kaikkea kokemusta markkinoinnista eri media-alustoilla. Pitkä kokemus erikokoisten markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuiden toteuttamisesta tekevät hänestä rautaisen ammattilaisen. Sami on leppoisa kaveri, jonka kanssa työskentely on helppoa ja mukavaa, mutta kuitenkin tehokasta. Tiukan ajatustyön vastapainona hän antaa musiikin avulla aivoilleen hengähdyshetken, jolloin taas kroppa joutuu sijaiskärsijäksi liikunnan muodossa.

Harri Vallila

Yhteyspäällikkö

040 552 6834

harri.vallila@bauermedia.fi

Harrilla on vankka kokemus mediamaailmasta jo vuodesta 1985 lähtien. Kokemusta on radion ja printin lisäksi ehtinyt kertyä myös klassisesta sekä digitaalisesta ulkomainonnasta. Hän inspiroituu työssään etenkin asiakkaiden eteen tuomista haasteista. Vapaa-aikanaan Harri valokuvaa koripallo-otteluita ja harrastaa ulkoilua sekä mökkeilyä.

Sofia Olin

People & Culture Coordinator

040 521 6838

sofia.olin@bauermedia.fi

Sofia inspiroituu paremmasta työelämästä, joten luonnollisesti hän vastaa Bauer Medialla Suomen henkilöstöasioista, yrityskulttuurin kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista.

Energioita Sofia käy purkamassa kuntonyrkkeilyn parissa, ja uutta energiaa hän kerää hyvästä ruoasta ja tärkeiden ihmisten kanssa vietetystä ajasta.

 

 

Tia Europaeus

Yhteyspäällikkö

0400 706 773

tia.europaeus@bauermedia.fi

Tia suunnittelee ja toteuttaa audiomarkkinointia yhdessä kaikenkokoisten keskisuomalaisten asiakkaidensa kanssa. Hän innostuu uuden luomisesta, näkemyksellisestä tekemisestä sekä yrityksistä, jotka uskovat omaan juttuunsa ja rakentavat liiketoimintaansa intohimolla. Tian vahva myyntitausta ja kokemus markkinoinnista takaavat sen, että hänen tavoitteenaan on saada yritykset loistamaan.

Tian vapaa-aika kuluu perheen kanssa hengaillessa sekä Jyväskylän ihania ulkoilumaastoja kuluttaessa. Myös punttistreenit ovat hänelle mieleisiä -- joko audiosisältöjä kuunnellen tai ilman.

Anni Kröger

Creative

+358 400 856 228

anni.kroger@bauermedia.fi

Anni suunnittelee työkseen asiakkaille luovia sisältömarkkinointiratkaisuja. Hän inspiroituu erityisesti väreistä, musiikista, liikkeestä sekä rempseän rehellisestä ja sallivasta ilmapiiristä. Vapaa ajallaan Anni rakastaa laulamista, tanssimista ja leipomista sekä kuuntelee mielellään saksofonin lumoavaa soundia ja ihmisten naurua.

 

Katri Mäkinen

Brand Development Manager

+358 40 530 0948

katri.makinen@bauermedia.fi

Bauer Medialla tontilleni kuuluvat tapahtumat ja brändit. Tämä pitää sisällään olemassa olevan kehittämistä sekä uutta ja ihmeellistä. Inspiroidun näkemyksellisistä ihmisistä, uusista oivalluksista ja yhdessä tekemisestä. Vapaalla ollessani parasta ovat festarit, keikat, teatteri, lukeminen ja Kivinokassa mökkeily.

Helsinki

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 C
00180 Helsinki

020 747 4000

Avaa kartalla

Tampere

Kehräsaari B

33200, Tampere

Jyväskylä

Väinönkatu 11 B

40101, Jyväskylä

Turku

Läntinen rantakatu 53

20100, Turku

Oulu

Isokatu 8

90100, Oulu

Kotka

Heikinkatu 7 (Datariina)

48100, Kotka

Kouvola

Kauppalankatu 9

45100, Kouvola

Lappeenranta

Toikansuontie 6

53500, Lappeenranta

Kuopio

Viestikatu 3

70600, Kuopio

Mikkeli

Maaherrankatu 14

50100, Mikkeli

044 590 2564

Pori / Mediatakojat

Itäpuisto 3

28100, Pori

044 590 2550

Laskutustiedot

Bauer Media Oy
1082172-6

Sähköisenä
Verkkolaskuosoite: 003710821726
Välittäjän tunnus: BAWCFI22
Välittäjä: Basware Oyj

Paperisena
Bauer Media Oy
PL 891
00026 BASWARE