Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Radiossa

Radiotoimilupia ei jatkossakaan huutokaupata

3. toukokuuta 2017

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Radiotoimialan viime vuosien kehitys kertoo kiistattomasti siitä, että asioita on tehty oikein. Vertailut maihin, joissa toimiluvat huutokaupataan tai ovat muulla tavoin merkittävän maksullisia kertovat, että toimilupaan käytetty raha on aina suoraan pois sisällöistä ja sitä kautta tuotteen laadusta. LVM:n päätös viestii ymmärryksestä ja arvostuksesta suomalaista radio-osaamista ja sisältötekemistä kohtaan.

Valtakunnallisten kanavien omistaminen on Suomessa keskittynyt, ja sen myötä kanavaportfoliot ovat muokkautuneet parhaalla mahdollisella tavalla erilaisia kuuntelijakohderyhmiä ja mainostaja-asiakkaita parhaiten palveleviksi. Maamme nykyisestä kaupallisten kanavien kentästä löytyy ilahduttavan paljon radioasemia, joiden sisällöt eroavat selkeästi toisistaan. Oikeilla kanavayhdistelmillä mainostaja voi saavuttaa sekä toivomansa kohdennuksen että riittävän tavoittavuuden.

Korkealuokkainen palvelu on asiakassuhteen kulmakivi

Omistamisen keskittyminen mahdollistaa myös osaamisen keskittymisen. Bauer Media on onnistunut viime aikoina lisäämään radio-osaamistaan sekä sisältötekemisessä että myynnissä ja konseptisuunnittelussa. Vaikka radion osuus mediapanostuksista onkin viime aikoina ilahduttavasti noussut, tiedostamme sen, että parasta mahdollista asiakaspalvelua voimme luvata vain, jos olemme valmiita siihen myös panostamaan.

Radiomyynnin ammattilaiset, kampanjasuunnittelijamme ja muut myynnin tärkeissä tukitehtävissä työskentelevät huipputekijämme ovat viime aikoina saaneet paljon kiitosta siitä, miten korkealuokkainen asiakaspalvelumme on kehittynyt luottamuksellisen asiakassuhteen kulmakiveksi. Radion markkinajohtajana haluamme jatkossakin kehittää tekemistämme erityisesti tällä saralla.

Kuva: Toni Lund

Bauer Median asiakaspalvelujohtaja Cia Heritty (vas.) sekä kampanjasuunnittelijat Tarja Kirmula ja Eeva-Maria Eränen.

 

Radion vuosi 2017 alkoi ennätyksellisesti. Tästä on hyvä lähteä kohti kaikkien aikojen kesää!

 

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Sami Tenkanen toimii Bauer Mediassa toimitusjohtajana. Kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikka numerot ja excel-taulukot ovat myös lähellä Samin sydäntä. Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Kirjoittajan artikkelit