Verkkosivut saavat pian uuden ulkoasun. Lue lisää uudesta yritysbrändistämme täältä.

Radiossa

Tenkanen tuli taloon

23. maaliskuuta 2017

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Talven aikana olen saanut usein vastata kysymyksiin odotuksista uuden tehtävän ja uuden työyhteisön suhteen sekä tietysti myös kysymyksiin niistä syistä, jotka saivat vaihtamaan Bauer Median leipiin.

Odotukset olivat korkealla, mutta toki uuden kohtaaminen aina hieman jännittää. Kohtalaisen pienellä toimialalla ihmiset tuntevat toisiaan ristiin rastiin ja juorut kulkevat. Ja ellei niitä ole riittävästi, luovat ihmiset keksivät tarvittaessa hiukan lisää. Luonnollisesti tiesin siis yksityiskohtaisesti, minne olen menossa ja mitä on luvassa.

Paitsi että en oikeasti tiennyt.

On ollut suunnaton ilo ja onni työskennellä aina työyhteisöissä, joissa hyvä yhteishenki ja rento ilmapiiri kohtaavat ammattimaisen, tavoitteellisen ja kunnianhimoisen tekemisen. Tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että maailma jatkaa piloille hemmottelemistani työpaikkaonnen jatkumisen muodossa.

Jatkossa tulen näissä viesteissä avaamaan omia ajatuksiani ja näkemyksiäni mediasta, mediamainonnasta, markkinoinnista, radiosta, audion tulevaisuudesta ja vaikka Tapparan mestaruusjuhlista tai Robbie Williamsin ylivoimaisuudesta, jos ne juuri siinä hetkessä tuntuvat olennaisimmilta.

Juuri nyt minusta tuntui olennaiselta kertoa, että olen asettunut uuteen konttoriini Kaapelitehtaalla  —  ja se tuntuu ihan pirun kivalta!

***

Jatkossa tässä foorumissa annetaan puheenvuoro talomme eri osastojen rautaisille ammattilaisille, jotka luovat sidosryhmillemme sekä yhteistyökumppaneillemme mielenkiintoisia sisältöjä sekä puheenaiheita.

Sami Tenkanen, Toimitusjohtaja

Sami Tenkanen toimii Bauer Mediassa toimitusjohtajana. Kokenut ja uteliaana maailmaa katseleva radioammattilainen pysähtyy mielellään tarinoiden äärelle, vaikka numerot ja excel-taulukot ovat myös lähellä Samin sydäntä. Vapaa-ajallaan innokas koiranulkoiluttaja ja alemman keskitason golfaaja on viime aikoina nähty hikoilemassa myös bodypump-tunneilla.

Kirjoittajan artikkelit