Ota yhteyttä >

Radio Pooki

0:00 0:00

Pooki on alueensa kuunnelluin yli 45 –vuotiaiden kaupallinen radiokanava. Radio Pooki tekee ohjelmaa paikallisista ja valtakunnallisista asioista elämän eri osa-alueilta ihmisläheisellä tavalla.

Pooki on alueensa kuunnelluin yli 45-vuotiaiden kaupallinen kanava. Keskimääräinen
kuunteluaika
3h 11min päivässä. Pooki + City + Iskelmä -yhdistelmä tavoittaa 0 000 ihmistä Oulun seudulla

Juuri nyt Radio Pookissa

Me olemme Radio Pooki – Aito paikallinen!
Pookin
Aamu
Pookin
Päivä
Pookin
Iltapäivä
Kuuntele
Tomppaa
Pookin
Viikonloppu

Pookin Aamu – Alueen tärkeimmät puheenaiheet, paikallisuutisia ja viihdyttäviä kilpailuja. Leppoisaa jutustelua kuuntelijalle läheisistä asioista joka arkipäivä klo 6-10.

×

Pookin Päivä – Keskipäivä täyttyy kuuntelijoiden toivemusiikilla. Toiveiden tunnit klo 11-13. Pookin Päivä arkisin 10-14.

×

Pookin Iltapäivä – Pookin Iltapäivä vie kuuntelijat kotimatkalle kotimaisen iskelmän ja tanssimusiikin sekä paikallisten tarinoiden ja uutisten saattelemana. Iltapäivissä kuullaan myös erikoisohjelmia. Pookin Iltapäivä arkisin klo 14-18.

×

Kuuntele Tomppaa – Tommi Hedbergin toivemusiikkiohjelmassa vierailee joka perjantai maan kirkkaimpia iskelmätähtiä ja tanssiorkesterien parhaimmistoa. Viikonloppu alkaa Tompan juttujen parissa perjantaisin klo 18-21.

×

Pookin Viikonloppu – Viikonlopun ohjelmisto tarjoaa monipuolisesti toivemusiikkia. Perinteinen ja supersuosittu Puotipuksut –osto- ja myyntiohjelma on luvassa lauantaiaamuissa klo 9-12. Pookin Viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9-15.

×

Radiomainonta Radio Pookilla

Näin ostat radiomainontaa

Radiokampanjan hintaan vaikuttavat spotin pituus, kampanjan pituus ja ajoajat. Eniten kuuntelijoita tavoitat primetimessä ihmisten töihin mennessä ja sieltä palatessa. Edullisinta on radiomainonta öisin. Tietyt Kohderyhmät tavoitat erinomaisesti myös silloin. Voit ostaa myös kontakteja kohderyhmäkaupalla, jolloin hinnoitteluperuste on €/1000 kontaktia. Mieti tavoitteet. Kenen haluat kuulevan mainoksesi? Millaisia tuloksia haluat kampanjalta? Muista linkitys muihin medioihin. Radio on netin portinvartija ja tv-kampanjaa on tuettu radiolla iät ajat. Spottikampanjan lisäksi tarjontaamme kuuluvat ohjelmayhteistyöt, promootiot ja muut erikoisratkaisut. Niillä brändisi pääsee räätälöityyn ja läheiseen yhteistyöhön meidän tuotteidemme kanssa.
Muokkaa viesti radiomaiseksi ja tavoitteesi mukaiseksi. Välitä tunnetta ja pidä perusviesti yksinkertaisena. Valitse tekstinteko- ja tuotantokumppanit huolella, niin pääset erottumaan eduksesi. Ota yhteyttä.
Meillä on töissä kokeneita ammattilaisia, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi ja auttaa sinua.
Hinnasto > Yhteystiedot > Erikoisratkaisut >