Iskelmä Gaalan lipunmyynti alkaa perjantaina

 Vuoden upein juhla järjestetään Tampere-talossa perjantaina 15.2.2019.

Jo 14. kertaa järjestettävän Iskelmä Gaalan lipunmyynti alkaa perjantaina 19.10. Tampere-talossa järjestettävä gaala on ollut joka vuosi loppuunmyyty. Viime vuonna liput vietiin käsistä jo ennen esiintyjien julkistamista. Gaalassa palkitaan vuoden 2018 parhaat artistit ja julkaisut, joita yleisö äänestää Iskelmän vuosiäänestyksessä.

Artistien ja yleisön yhteinen juhla

”Ainutlaatuisen Iskelmä Gaalasta tekee se, että kuuntelijat äänestävät voittajat ja yleisö on myös eturivissä jännittämässä ja kannustamassa suosikkejaan. Tässä gaalassa ei päästetä kyynistä tuomaristoa katkaisemaan artistien ja yleisön välistä yhteyttä. Kyseessä on suuri yhteinen juhla, jonka käsinkosketeltava tunnelma on vastustamaton. Artistit rakastavat esiintyä tässä tapahtumassa ja he ottavat palkinnot vastaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella,” toteaa Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

”Gaalan ohjelmiston suunnittelu ja esiintyjäkaartin kokoaminen on hyvässä vauhdissa ja luvassa on jälleen todellinen hittikavalkadi maamme kovimpien artistien johdolla. Esiintyjät julkistetaan marraskuun alussa,” jatkaa Ojala.

Anniskelu katsomoihin sallittu

Tampere-talo aloittaa anniskelun Ison salin katsomoihin osassa kevätkauden esityksistään. Katsomoanniskelu toteutetaan myös Iskelmä Gaalassa. Anniskelutapahtumissa konserttivieras voi viedä erikseen merkitylle anniskelualueelle väliajalla tai ennen näytöstä ostamansa juoman. Kaikki anniskelumyynti tapahtuu edelleen vain talon aulatiloissa. Tampere-talon aitio A sekä parveke ovat ikärajattomia ja niissä ei ole anniskelua. Koko muu permanto ja lisäkatsomo toimivat anniskelualueina ja ovat kiellettyjä alle 18-vuotiailta.

Juha Tapio ja Lauri Tähkä kahmineet eniten palkintoja

Iskelmä Gaalan eniten palkittu artisti on Juha Tapio, joka on tehnyt kaksi vuoden iskelmäksi äänestettyä kappaletta (’Kaksi puuta’ v. 2008, ’Sinun vuorosi loistaa’ 2015), palkittu kolme kertaa vuoden miesartistina (2008, 2013, 2015) ja kolme kertaa vuoden albumista (’Kaksi puuta’ 2008, ’Hyvä voittaa’ 2011, ’Sinun vuorosi loistaa’ 2015). Yhteensä Juha on kerännyt gaalassa 12. palkintoa. Toisena gaalataulukossa on Lauri Tähkä kymmenellä palkinnolla. 

Gaalan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 19.10. klo 09.00 Lippupisteessä ja Tampere-talon lipputoimistossa. Liput alk. 62 €.

Lisätietoja:

Ari Ojala, kanavapäällikkö, Iskelmä, p. 0500-750272, ari.ojala@bauermedia.fi

Audiobisneksen suunnannäyttäjinä teemme päivittäin työtä, jotta maailma kuulostaisi paremmalta. Sisältömme eri jakelukanavissa tavoittaa kolme miljoonaa kuluttajaa viikoittain.
Uskomme audion voimaan sekä sen luomiin liiketoiminnallisiin mahdollisuuksiin. Autamme yrityksiä löytämään oman äänensä ja puhumaan sen avulla vaikuttavasti ja kohderyhmiä kiinnostavasti.