Avoimet työpaikat

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ

Oletko audiobisneksen seuraava suunnannäyttäjä ja huippumyyjä?

Haemme nyt paikalliseen myyntiryhmäämme Helsinkiin yhteyspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun asiakkuuksista ja heidän liiketoimintaansa hyödyttävien markkinointiratkaisuiden tarjoamisesta.

Tehtävä

Bauer Media on kaupallisen radion markkinajohtaja ja audiobisneksen suunnannäyttäjä Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa liiketoiminnallista hyötyä audion keinoin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista ajattelua ja asiakkaidemme liiketoiminnallisten haasteiden ymmärrystä sekä tavoitteellista ja aktiivista työskentelytapaa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja innostunut luonne, työskentelyäsi ohjaa utelias ja ratkaisukeskeinen ote. Sinulla on myös aiempaa työkokemusta b2b -myyntitehtävistä.

Osaava ja kokenut tiimimme sekä vahvat mediamme tarjoavat sinulle erinomaiset puitteet kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillesi. Kaapelitehtaalla saat ympärillesi myös merinäköalan ja mitä parhaimmat työkaverit.

Lisätiedot tehtävästä:

Noora Aurila, myyntijohtaja, puhelinaika 21.2. klo 13-15, puh. 040 046 2710.

Marcus Jensén, Principal Consultant, Mercuri Urval, puh. 040 551 7741

Mikäli koet, että tämä voisi olla sinun urallasi seuraava luonteva askel, otathan yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.3. mennessä Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13748.

Yrityksestä

Bauer Media on Euroopan eniten kuulijoita tavoittava radiotoimija. Yli sadan TV- ja radiokanavan lisäksi vuonna 1875 perustettu saksalaislähtöinen perheyritys omistaa ja julkaisee noin 600 aikakausilehteä ja noin 400 digitaalista mediaa maailmanlaajuisesti.

Bauer Media on Suomen suurin radiotalo, joka tavoittaa radio- ja onlinetuotteillaan lähes kolme miljoonaa suomalaista viikoittain. Brändejämme ovat Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja voice.fi. Edustamiamme brändejä ovat lisäksi Radio NRJ ja Radio Nostalgia. Lisäksi Bauer Media konserni omistaa rahoituspalvelu Zmarta:n ja Freedom Rahoituksen.